Sähkö Tesla Oy:n asiakkaita ovat rakennusliikkeet, teollisuus sekä yksityishenkilöt. Yrityksen suurin asiakas on kuitenkin talopaketteja valmistava Helmitalo Oy.

Laatua ja tekemisen meininkiä

SAHKOTESLA_160www.sahkotesla.fi

 

Akaalaisen Sähkö Tesla Oy:n urakoiden määrä on pysynyt samana viime vuosien taantumasta huolimatta. Uudisrakentamisen elpyminen sen sijaan on tuonut sähköalan ammattilaiselle uusia haasteita.

− Hyviä työntekijöitä on vaikea löytää. Yrittäjyys vaatii joustavuutta ja asennetta, ja samoja ominaisuuksia vaaditaan myös henkilöstöltä. Täytyy olla valmis tekemään pitkiä päiviä ja tarvittaessa lähteä reissun päälle, yrittäjät Pertti Jyrämö ja Miro Kelander kertovat.

Sähkö Tesla Oy:n asiakkaita ovat rakennusliikkeet, teollisuus sekä yksityishenkilöt. Yrityksen suurin asiakas on kuitenkin talopaketteja valmistava Helmitalo Oy, jolle Sähkö Tesla tekee räätälöidysti sähköurakointia loppuasiakkaan toivomalla laajuudella.

Kun valitaan sähköurakoitsija ei tärkein kriteeri voi olla halvin hinta, vaan ammattilaisen tekemä laatu!

− Tänä päivänä taloon halutaan muun muassa lisävaloja, ulkovaloja ja valaistuksen ohjausta. Teemme yhteistyötä myös ABB:n kanssa, joka tarjoaa tämän päivän talotekniikkaa. [email protected] -järjestelmä on asentaja- ja käyttäväystävällinen tuote, joka on helposti räätälöitävissä, Jyrämö ja Kelander kehuvat.

Ammattiylpeä Sähkö Tesla ei ole lähtenyt mukaan alalla vallitsevaan epäterveeseen kilpailuun. Yritys luottaa omiin vahvuuksiinsa: laatuun, ammattitaitoon ja tehokkuuteen. Jyrämö ja Kelander muistuttavat vielä laadun tärkeydestä.

− Kun valitaan sähköurakoitsija ei tärkein kriteeri voi olla halvin hinta, vaan ammattilaisen tekemä laatu!