Sautila_solid_house_300_CMYK

85 vuotta luotettavaa maanrakennus- ja kuljetuspalvelua

Sautila Oy on kolmannen polven kuljetus- ja maanrakennusliike, jonka perusti Ville Sautilan isoisä 1930-luvulla. Yritys on askel kerrallaan laajentanut ja kehittänyt toimintaansa hyvien asiakassuhteiden ja yhteistyökumppaneiden voimin.  Turun kaupunki on ollut Sautiloille merkittävä asiakas jo vuosikymmeniä ja tekee edelleen kunnallisteknisiä töitä Turun Seudun Kuntatekniikan työmailla, samoin yhteistyö Lassila & Tikanojan kanssa on ollut tärkeä osa kehittymistyötä. Tänään Sautila Oy koostuu virallisesti kolmesta eri yhtiöstä: Kuljetusliike Juhani Sautila Oy, Maanrakennus Sautila Oy ja Kone Sautila Oy.

Maanrakennus- ja kunnallisteknisten töiden lisäksi yritys kuljettaa mm. maa-ainesta, kappaletavaraa, ongelmajätteitä ja lavettikuljetuksia. Lumisina talvina auraustyöt ja lumenajot pitävät Sautilan kiireisenä. Yritys työskentelee ainoastaan huippuluokan koneilla ja kuljetusajoneuvoilla sekä ammattitaitoisella henkilökunnalla, jotta toiminta on turvallista ja täyttää sekä laatu- että ympäristövaatimukset.

Yritys kantaa oman kortensa kekoon vihreän energian ja ympäristöystävällisyyden puolesta kuljettamalla kierrätyspolttoainetta Paraisille. – Finnsementin tehtaalla Paraisissa pyritään vähentämään kivihiilen käyttöä, joten kuljetamme heille L&T: n valmistamaa ympäristö ystävällisempää polttoainetta.