ITW_construcktion_solid_house_300_CMYK

Aikaa säästäviä ammattirakentamisen ratkaisuja

ITW Construction Products Oy myy ratkaisuillaan aikaa. – Tuotevalikoimamme työkaluilla rakentamisen ammattilainen säästää nimenomaan aikaa, myyntipäällikkö Hannu Nickström toteaa. Laadukkaat merkkituotteet toimivat suomalaisissa olosuhteissa ja täyttävät kaikki rakentamisen standardit.

ITW Construction Products Oy on osa kansainvälistä, yli 100-vuotiasta ITW-konsernia, jonka palveluksessa työskentelee maailmanlaajuisesti noin 50 000 työntekijää 57 eri maassa. Edustamamme brändit Suomessa ovat
Paslode, Spit, Duo-Fast, Haubold ja Adjufix. Duo-Fast poistuu tuotemerkkinä vuoden 2016 alussa ja tuotteet ilmestyvät jatkossa Paslode-merkkisinä. ”Tarjoamme laajan valikoiman kiinnitystarvikkeita kaikkeen kiinnittämiseen. Tuotteemme tarjoavat ammattirakentajille laadukkaita ratkaisuja”, Hannu Nickström kertoo.

ITW Construction Products Oy:n omista tiloista löytyy kattava tuotevarasto ja huoltopalvelut. Merkkihuolto-palvelut löytyvät Vantaan Askistosta, jossa sijaitsee myös varasto. ”Valikoimatuotteemme ovat saatavilla suoraan Suomen varastosta”, Nickström lisää.

Paslode-kaasunaulaimista tunnettu

ITW Construction Products tunnetaan ammattilaisten keskuudessa eritoten Paslode-kaasunaulaimista. ”Paslode on tunnettu siitä, että se toi ensimmäisenä markkinoille 1980-luvulla kaasukäyttöisen naulaimen. Patentit ovat vapautuneet 2000-luvun aikana, joten tähän segmenttiin on alkanut vasta hiljattain ilmaantua kilpailua. Koska tuotekehitys on ollut jatkuvaa jo 80-luvulta lähtien, on se sitä kautta kehityksen kärjessä sekä ykkösmerkki markkinoilla. Paslode-valikoimaan kuuluvat myös perinteiset paineilmatoimiset naulaimet ja kompressorit sekä niiden tarvikkeet. Paslode-naulaimet valmistetaan Euroopassa eli kyseessä on laadukas ja luotettava tuote”.

Nickströmin mukaan Paslode tekee tuotekehitystä todella asiakaslähtöisesti. ”Tuotekehitys lähtee aina asiakkaan tarpeista ja asiakkaita kuunnellen. Suomessa on toteutettu useita asiakashaastatteluja, joiden avulla on kartoitettu suomalaisen rakentamisen tarpeita”.

Spit-työkalut ja -kiinnitystarvikkeet

Nickström nostaa tuotevalikoimasta esille myös Spitin kaasu- ja ruutitoimiset työkalut. ”Näillä naulaimilla pystyy kiinnittämään betoniin ja teräkseen ilman porausta. Väliseinärankanaulain PULSA800 on meidän Spit-valikoiman kärkituotteita. Valikoimaan kuuluvat myös hyväksytyt tulppa- ja ankkurointituotteet perinteiseen betonikiinnittämiseen”.

Kattava jälleenmyyjäverkosto

Kaikkia ITW Construction Products Oy:n tuotteita on saatavilla valtakunnan kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. ”Jälleenmyyjillemme tarjoamme täyden tuen materiaalien, tuote-esittelyjen ja koulutuksen muodossa. Tarjoamme tuotekoulutusta jälleenmyyjäliikkeidemme kiinnitystarvikemyyjille. Käymme heidän kanssa yhdessä myös konsultoimassa työmaita.”