niemi

Aina valmiina muuttamaan

Muutto on aina yhtä työläs, oli sitten kyse liiketilojen vaihtamisesta tai muutto uuteen kotiin. Nykyään ihmiset arvostavat vapaa-aikaa ja ovat siirtyneet enemmän ja enemmän kokonaisvaltaisiin muuttopalveluihin. Täyden palvelun muuton tuoma vaivattomuus on panostamisen arvoinen.

Niemi Palvelut Oy tarjoaa kaikkia muuttoon liittyviä palveluita laatikoiden vuokrauksesta tavaroiden varastointiin ja koko muuton toteuttamiseen alusta loppuun. Koti-, yritys- ja ulkomaanmuutot ovat arkipäivää valtakunnallisesti toimivalle yritykselle. Kaikki alkoi yhden miehen unelmasta, muutamasta muuttolaatikosta ja yhdestä pakettiautosta. Kalevi Niemi ryhtyi toteuttamaan liikeideaansa vuonna 1981 ja siitä lähtien yritys on kasvanut merkittäväksi muuttoalan vaikuttajaksi koko Suomessa.

niemi2Joustava ja nopea palvelu on herättänyt luottamusta asiakkaissa. He tietävät, että palvelua on aina saatavilla, jopa heti huomenna. Yritys on toiminnassaan näyttänyt kyntensä ja luonut pitkäaikaisia asiakassuhteita. Isku Interior on yrityksen merkittävä yhteistyökumppani, joka käyttää Niemi Palveluja julkispuolen kuljetus- ja asennustöissä.
Varastopalvelut tuovat lisäarvoa muuttotöille. Muuton yhteydessä tavaroita voidaan kuljettaa lämpimään ja vartioituun varastotilaan, missä asiakkaan omaisuus on turvassa. Vanhat kalusteet voidaan myös kierrättää asiakkaan puolesta.
Yrityksessä haetaan kannattavaa kasvua tulevaisuudessa ja tavoitteeksi on asetettu Paras palveluyritys 2015 -titteli.
– Tavoitteen saavuttaminen vaatii tiettyjen sertifikaattien suorittamista ja noudattamista sekä henkilökunnan kouluttamista ja kehittämistä. Meillä on täydet mahdollisuudet päästä tavoitteeseen ja palveluiden laajuus on yksi erittäin iso voimavara, avainasiakaspäällikkö Tommi Paasovaara kertoo.
Toiminta on tasaisesti kasvanut ja Paasovaaran mukaan se on asettanut paineita rekrytointiin.
– Meillä on jatkuva rekrytointi päällä, sillä muuttomiehiä tarvitaan toimeksiantojen määrän kasvaessa. Hakijoilta edellytetään kohtuullista fyysistä kuntoa, käytöstapoja ja fiksua asennetta. Keikkaluonteinen työ sopii myös erinomaisesti opiskelijoille.

Niemi® Muuttaa Kaiken

Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella olemme erikoistuneet tapahtuma-, logistiikka-, messu- sekä heavypalveluihin. Huolehdimme vuosittain noin 20 000 muuttoa ja noin 30 000 muuta palveluprojektia. Palveluksessamme on noin 500 palvelutehtävien erikoisosaajaa. Toimintakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Messupalvelu- ja Heavy-yksikkömme toimii Messukeskuksessa Helsingissä.