vuokrakopit

Ainutlaatuista tilankäyttöä

Suomen Vuokrakopit Oy valmistaa, vuokraa ja myy erinäisiä työmaatiloja, jotka koostuvat toimisto-, varasto- ja saniteettitiloista sekä parakeista. Työmaatilat ovat elementtituotteita, joita voidaan laajentaa ja yhdistää muihin elementteihin monen sadan neliön tilaksi. Mikäli maapinta-alaa ei ole tarpeeksi, elementeistä voidaan kehittää monikerroksinen ratkaisu, jota muun muassa isommat rakennustyömaat hyödyntävät. Elementtejä voi helposti yhdistellä esimerkiksi kolmen kerroksen kokonaisuudeksi.

Yritys on myös lanseeraamassa uutta tuotetta, ns. minivarastoa. Ajatus perustuu pieniin, siirrettäviin varastoihin, joita asiakkaat voivat vuokrata ja jopa varastoida yrityksen lämpimissä ja vartioiduissa tiloissa. Muutossa minivarasto on äärimmäisen kätevä ratkaisu, sillä se toimitetaan asiakkaalle täytettäväksi ja kuljetetaan eteenpäin asiakkaan haluamaan kohteeseen. Palvelua täydentävät muuttolaatikoiden ja pakkausmateriaalien toimitukset asiakkaalle.

vuokrakopit2Kaikki ratkaisut kuljetetaan asiakkaan luo ja ammattitaitoinen asennusryhmä hoitaa viimeistelyt paikan päällä. Tiloja on myös helppo siirtää itse nosturilla tai vaihtolavakiskoilla. Työtilojen moninaiset ulkonäköratkaisut erottuvat edukseen muista tuotteista. Ne voidaan suunnitella tilaajan värien ja logojen mukaisiksi, ja lisäämällä harjakaton sekä puulautapinnan parakista voidaan jopa tehdä mökki. Suomen Vuokrakopit Oy pystyy myös rakennusmääräysten mukaisesti toteuttamaan pysyvän ratkaisun, kuten liikuteltavan kesämökin. Yrittäjä Jani Haapalehto kehottaa rakennusliikkeitä olemaan yhteydessä, mikäli työmaatilojen uusiminen tai hankkiminen on ajankohtaista.

– Asiakkaat saavat yhdessä asiantuntijoiden kanssa suunnitella ratkaisuja ja päättää, mitä he tarvitsevat. Pystymme takaamaan tiloille asiantuntevaa huoltoa ja varaosia moneksi vuodeksi sekä tilojen laajentamista myöhemmässä vaiheessa.