tuulipihlaja

Ainutlaatuista vapaa-ajan asumista

Turun saaristo tarjoaa täydellisen luontoelämyksen ja ainutlaatuisen tunnelman. Mikä sen parempaa, kuin viettää kesät upeassa mökissä upeiden maisemien ympäröimänä?

Rakennustoimisto Tuuli & Pihlaja rakentaa hyvinvarusteltuja vapaa-ajan asuntoja Turun saaristossa. Toiminta pohjautuu avaimet käteen -periaatteeseen ja asiakas saa aivan kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut saman katon alta.– Palveluumme sisältyvät rakennuslupien hankkiminen, arkkitehtien suunnittelupalvelut, materiaalihankinnat, logistiikan hoitaminen sekä kaikki rakennustyöt mukaan lukien LVIS-työt. Tavoitteemme on tehdä asiat asiakkaan kannalta vaivattomalla tavalla. Asiakas esittää toiveensa, hyväksyy tekemämme suunnitelmat ja vastaanottaa avaimet projektin päättyessä. Kaikki tämä tapahtuu yhden puhelinnumeron kautta, yrittäjä Antti Lehtonen kertoo.

Yritys toimii pääosin Paraisten Iniössä sekä ympäröivillä alueilla. Kohteet ovat moderneja sekä uniikkeja ja ne räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan tehden jokaisesta kohteesta erilaisen.Villa Norrholm on yksi erinomainen työnäyte siitä, mihin yritys pystyy. Referenssikohteisiin voi tutustua yrityksen kotisivuilla.

tuulipihlaja2Suunnittelu ja viimeistely sitovat kokonaisuuden yhteen

Rakennustoimisto Tuuli & Pihlaja Oy tekee tiivistä yhteistyötä turkulaisten arkkitehtitoimistojen kanssa. Lehtonen toteaa, että suunnitteluun panostaminen on ehto laadukkaan kokonaisuuden saavuttamiseksi. Asiakkaan kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä kiireellä ei yleensä päästä hyvään lopputulokseen. Lehtonen kokee myös kohteen viimeistelyn erittäin tärkeänä asiana, sillä se on laadun merkki.
Yritys panostaa erityisen paljon laadukkaiden materiaalien hankintaprosessiin. Hyvien yhteistyökumppaneiden kautta he voivat hankkia toivotut materiaalit edullisemmin asiakkaan puolesta, jolloin asiakas saa budjettiin sopivaa laatua.
– Hinta on nykyään suuri tekijä projektista päätettäessä, eikä rakennusprojekti saisi olla hyppy tuntemattomaan. Siksi määrittelemme hinnan suunnitteluvaiheessa ja se pitää aina loppuun asti. Vaivattomuus ja joustavuus ovat niitä asioita joita uskon asiakkaiden rakentamisessa arvostavan.