lapplitalot

Ajatuksista koti

Ajatus talojen rakentamisesta tuli yli 30 vuotta sitten ja tänään Lappli-Talot Oy on kymmenen suurimman talovalmistajan joukossa. Tällä hetkellä Lappli-Talot valmistaa noin 300 talopakettia vuodessa Suomen lisäksi mm. Saksaan, Ruotsiin ja Norjaan. Varsinais-Suomen edustaja Teppo Ranta­nen palvelee asiakkaita löytämällä heille oikeat ja turvalliset ratkaisut.

Varsinais-Suomi on elinvoimaista aluetta ja kunnatkin ovat luoneet laadukkaita uusia asuinalueita. Tonttitarjonta on tällä hetkellä hyvä ja osaavaa ammattitaitoista työvoimaa löytyy myös. Teppo Rantanen kertoo ihmisten nykyisin kiinnittävän erityistä huomiota rakentamisen laatuun ja materiaalikustannukset ovat pysyneet alhaalla. Hänen mielestä rakentamista harkitsevan kannattaisikin nyt lähteä tosissaan liikkeelle ja tässä yhteydessä Lappli-Talojen vakavaraisuus ja kokemus ovat asiakkaan eduksi.

Yritys valmistaa asiakkaiden talot suurelementteinä suojatuissa olosuhteissa, mikä takaa korkean laadun ja mahdollistaa projektin etenemisen sääoloista riippumatta. Suurelementti-tekniikka mahdollistaa myös työmaalla nopean pystytyksen, jolloin talo saadaan säältä suojaan ripeästi. – Joustavan talotehtaamme ja innovatiivisten suunnittelupalveluidemme ansiosta voimme räätälöidä valmiita talomallejamme lähes rajattomasti tai toteuttaa asiakkaan omaan suunnitelmaan pohjautuvan unelmakodin erittäin kustannustehokkaasti, Rantanen kertoo.

..voimme räätälöidä valmiita talomallejamme lähes rajattomasti..

lapplitalot2

Osoitteessa www.ajatuksistakoti.fi asiakas voi itsekin käydä suunnittelemassa talonsa pohjaratkaisua.

Asiakas voi itse vaikuttaa toimitussisältöön ja asennukseen hyödyntäen omaa osaamistaan sekä mahdollista verkostoaan. Yhteistyökumppaneiden avulla Lappli-Talot voi tarjota asiakkailleen todella kattavia palveluita. – Talomyyjämme ovat sinua varten koko projektisi ajan. He tarjoavat talopaketille tarkoituksenmukaisen toimitussisällön, auttavat löytämään rakentamisen eri vaiheisiin luotettavat kumppanit, ja varmistavat, että talosi vastaa toiveitasi.