”Älykäs ikkunaremontti valtaa markkinaa”

Tiivin ikkunat ja ovet ovat Suomen tunnetuimpia. Saat talosi tyyliin räätälöidyt ratkaisut, jotka ehostavat sen ulkonäköä. Värejä ja tyylejä löytyy moneen makuun ja asennukset onnistuvat helposti ammattitaitoisten asentajien avulla.

tiiviVuonna 1977 perustettu Tiivituote Oy on ympäri Suomea toimiva perinteikäs ikkuna-alan yhtiö. Liikevaihto on yli 50 miljoonaa euroa, josta valtaosa tulee asuntojen peruskorjaamisesta. Tiivituote Oy on profiloitunut asuntojen peruskorjaamiseen ja on tänä päivänä tämän alueen ehdoton erikoisosaaja. Tiivituote on toiminut Turussa 1980-luvulta saakka ja liiketoiminta on kasvanut ja kehittynyt jatkuvasti. Viidesosa yrityksen kuluttajapuolen liikevaihdosta tulee Länsi-Suomen alueelta. – Olemme aina olleet vahvoja täällä. Viimeisimpien tietojen mukaan 4,8 miljoonaa asukasta asuu Lahti-Tampere -linjan eteläpuolella, joten luonnollisesti tavoitteemme on kasvaa ja vahvistaa liiketoimintaamme tällä alueella, liiketoimintajohtaja Antti Jaatinen kertoo.

Ikkuna myös osa sisustusta

Teknisten ominaisuuksien ja perinteisen energia-ajattelun lisäksi myös Ikkunoiden ulkonäkö ja oikeanlainen asennus ovat nykyään ratkaisevia tekijöitä ikkunahankintaa tehtäessä. Ikkunat listoituksineen ovat osa kodin sisutusta jonka laadukkaan lopputuloksen takaa laatujärjestelmävaatimukset täyttävä asennus. Yritys on ottanut visuaalisuuden huomioon tarjoamalla erilaisia puitevaihtoehtoja, tyylikkyyttä antavia naulattomia listoja sekä erilaisia koristesaranaratkaisuja ja Painike vaihtoehtoja. Myös ulkopuolen muotoilussa on huomioitu seikat, jotka johtavat mahdollisimman siistiin ja tyylikkääseen lopputulokseen.
Ikkunaremontti muuttaa lähes aina myös talon ilmanvaihdon tasapainoa. Tarkoitus on, että ikkunaremontin jälkeen asumismukavuus paranee myös tulo- ja poistoilman laadun suhteen. Oikeanlaisen Ilmanvaihdon suunnittelun laiminlyönti saattaa johtaa mm. huonoon sisäilman laatuun ja pahimmissa tapauksissa kosteusvaurioihin. Tiivi on kehittänyt Invent- ratkaisun ilmanvaihdon älykkääseen ohjaukseen, joka voidaan vaivattomasti toteuttaa osana kerrostalon ikkunaremonttia. Suomessa Invent-tekniikkaan perustuvia järjestelmiä on asennettu jo satoja erilaisiin kerrostalokohteisiin. Lähitulevaisuudessa Tiivi lanseeraa Invent-ratkaisun myös rivitalojen älykkääseen ilmanvaihdon ohjaukseen. Kyseessä on älykkään ilmanvaihdon ohjaukseen perustuva järjestelmä, jolla voidaan tehdä huoneistokohtaiset ilmanvaihtosäädöt kerrostaloihin. – Voidaan puhua älyikkunaohjauksesta jossa sekä poisto- että tuloilma saadaan hallitusti juuri oikeanlaisena jokaiseen kotiin.

tiivi2Jaatisen mukaan asiakastyytyväisyys on kaiken toiminnan keskiössä jota seurataan jatkuvasti ja jonka pohjalta toimintaa kehitetään. Asiakastyytyväisyytemme on kansainvälisin mittarein mitattuna huippuluokkaa, mikä onkin kaiken toimintamme lähtökohta. Tiivi toimii ketteränä yhtiönä, joka kehittää toimintaa jatkuvasti kaikilla osa-alueillaan. – Meillä on Suomen parhaat tuotantolaitokset, pystymme käsittelemään suuria volyymejä ja tuottamaan sekä laadullisesti että toiminnallisesti ensiluokkaisia tuotteita ja palveluita asiakkaillemme. Meillä ammattitaito on kovaa ja osaaminen korkealla tasolla.