Timattileikkaus_mäkinen_putket_solid_house

Ammattitaidolla ja innovaatiolla timanttista jälkeä

Pasi Mäkinen aloitti timanttileikkaustoiminnan vuonna 1991, kun itse työ vielä oli todella kallista eikä koneet kovinkaan kehittyneitä. Ajan myötä kalusto ja terät ovat kehittyneet yhä kevyemmiksi sekä pitkäkestoisemmiksi, joten mahdollisuudet ovat nykyään rajattomat. Timanttileikkaus on piikkaamiseen verrattuna nopea työmenetelmä, joka antaa mittatarkan aukon, siistit reunat eikä pölyä. Timanttileikkaus Mäkinen tekee usein talotekniset läpivientityöt sekä seinien poistot yhteistyössä purku- ja maanrakennusliikkeiden kanssa palvellen pääasiassa rakennusliikkeitä, kaupunkeja ja tehtaita.

Timattileikkaus_mäkinen_sami_solid_houseMäkisen mukaan yritys voi auttaa monessa asiassa ja toteuttaa vaativimmatkin muutostyöt. Ihmiset eivät aina tiedäkään, miten seinien poistolla sekä uusilla ovi- ja ikkuna-aukoilla voidaan luoda täysin uusi ilme asunnolle, jopa yhdistää kaksi vierekkäistä asuntoa tai rakentaa saunatilat.

– Ottamalla yhteyttä meihin eri mahdollisuudet selviävät. Käymme paikan päällä katsomassa seinän paksuuden ja materiaalin voidaksemme määritellä työn tarkemmin. Luovuus helpottaa usein tekemistä, Mäkinen hymyilee.

timattileikkaus_mäkinen_solid_houseMateriaalista kuin materiaalista läpi vähin äänin

Mikä erottaa juuri Mäkisen yrityksen muista toimijoista? Siihen hänellä on selkeä vastaus. – On monta tapaa hoitaa työt, mutta jokaisen on luotettava omaan ammattitaitoonsa ja kokemukseensa keksiäkseen ne parhaat työmenetelmät. Me olemme taitavia, tarkkoja, teemme työt hyvin ja siististi. Kun puhelin soi, reagoimme heti ja aloitamme työt tunnin sisällä, jos tarve vaatii.

Oli kyseessä tiili-, betoni- tai kivirakenne, yritys osaa porata vaadittavat reiät uusia putkia ja ilmastointia varten. Pölytön toiminta miellyttää asiakkaita, ja yritys, joka tällä hetkellä saneeraa Naantalin Vesperiä, on myös pyrkinyt toimimaan mahdollisen äänettömästi kerrostaloissa. – Olemme keksineet hiljaisen työmenetelmän, joka ei mene kerrostalon rakenteita pitkin naapuriasuntoihin, vaikka mekkala olisikin kova saneerauskohteen työstettävässä asunnossa.