mika_aaltonen_solid_house_300_CMYK

Ammattitaitoista ja luotettavaa maalauspalvelua vuosien kokemuksella

Maalausliike Mika Aaltonen Oy hoitaa niin sisä- kuin ulkokohteiden maalaus- ja tasoitetyöt Turussa ja sen lähialueella. Yrityksen henkilöstö on ollut alalla pitkään ja kerännyt paljon kiitosta laadukkaasta työjäljestään, täsmällisyydestään ja yhteistyökyvystään kentällä. Kesän sesonkikuukausina oman väen rinnalle palkataan yleensä myös alaa opiskelevia harjoittelijoita.

Vuosien varrella maalausliikkeen ammattitaitoa ovat hyödyntäneet monet tyytyväiset asiakkaat ja monipuolisia kohteita onkin kertynyt lukuisia. Referensseinä mainittakoon esimerkiksi Liedon kirkko, Turun vanhan kasarmin puutalot sekä Eurajoen yhteiskoulun saneeraus. Haasteellisimpiin ja mieleenpainuvimpiin urakoihin lukeutuu yrittäjän mukaan myös Turun linnan Esilinnan katon maalaus. – Katto oli jyrkempi kuin uskoisikaan, ja lisäksi huomioon tuli ottaa myös alueella vierailevat turistit ja heidän turvallisuutensa, Mika Aaltonen kertoo.

Maalipinta suojaa puuta kosteudelta ja lahoamiselta ja siksi säännölliset huoltotoimenpiteet ovat tärkeitä kohteessa kuin kohteessa. Pesua ja pientä paikkausta voi tehdä joskus itsekin, mutta parhaan lopputuloksen saa luottamalla ammattilaiseen. Sellainen puolestaan löytyy pyytämällä tarjouksia useasta eri firmasta ja tarkistamalla yritysten taustat Tilaajavastuurekisteristä. – On tärkeää myös selvittää, mitä tarjous pitää sisällään, jotta kokonaiskuva työstä ja hinta-laatusuhteesta konkretisoituu ennen urakan tilaamista, Aaltonen neuvoo. Yrittäjä myös muistuttaa, että kaikessa maalaamisessa tulee aina huomioida maalien ja tasoitteiden riittävän pitkät kuivumisajat, eikä aikatauluja pidä siksi kiirehtiä liiaksi.