Rs_hakalaine_solid_house

Ammattitaitoista ja luotettavaa urakointia suunnittelusta lähtien

Kun kylpyhuoneen laatat seinissä tai lattiassa kopisevat, saumalaasti likakaivon ympärillä on tummunut tai saumasilikonit ovat vioittuneet, on aika ryhtyä toimenpiteisiin. Paras lopputulos saadaan, kun käytetään hyviä materiaaleja sekä asiakkaalla on selkeä näkemys haluamastaan lopputuloksesta. Tätä painotetaan myös kylpyhuoneiden ja saunatilojen saneeraukseen erikoistuneessa RS Hakalaine Oy:ssä.

RS Hakalaineella asiakkaan toiveita kuunnellaan heti alusta lähtien. – Palvelemme asiakkaita sillä laajuudella kuin he toivovat. Mielellään kuitenkin avaimet käteen-periaatteella. Olemme mukana suunnittelussa, meillä on myös kontakteja jotka suunnittelevat, kertoo yrittäjä Marko Hakala. Yritys on hyvin perillä tämän päivän kylpyhuone- ja saunamuodista. Suuret, yksiväriset laatat tuovat arvokkuutta kylpyhuoneeseen. Saunassa kysyttyjä ovat suuret ja paksut laudepuut. Seinä- ja kattopaneeleissa yhdistetään pientä ja suurta. Materiaalina suositaan haapaa, joka on helposti sävytettävissä. Valoilla tiloihin saadaan luotua uutta ilmettä.

Urakoitsijaa valitessa asiakkaan on hyvä kiinnittää huomiota tämän ammattitaitoon ja luotettavuuteen. Halvimpaan tarjoukseen ei heti kannata tarttua, se saattaa ajan myötä osoittautua kalliiksi. – Luotettava urakoitsija kertoo suunnitelman toteuttamiseen liittyviä yksityiskohtia, esittelee referenssikuvia ja selostaa työvaiheet tarkasti jo tarjousvaiheessa. Jotkut urakoitsijat jättävät osan työvaiheista kertomatta ja tekevät ne sitten tuntityönä. Näin hinta nousee, kertoo Hakala.– Suosittelen tutustumaan vähintään kolmeen eri urakoitsijaan ennen päätöksen tekemistä.