säkylän_peltityö_solid_house_300_CMYK

Ammattiylpeys menestyksen salaisuus

Säkylän Peltityö on monipuolinen toimija, jonka kädenjälki on miellyttänyt asiakkaita jo 30 vuoden ajan. Ari Salosen ura on alkanut kesätöistä paikallisessa peltisepänliikkeessä, josta jatkunut oman yrityksen perustamiseen.

Peltiliikkeen vahva osaaminen on konesaumakatot. – Konesaumakatto on ainoa oikea vesikatto, toteaa yrityksen toinen osapuoli Leena Salonen. Väittämä juontaa siitä, että konesaumakatto tehdään saumaamalla, eli ei ainoatakaan ruuvin reikää, jolloin se on täysin tiivis. – Se on ja pysyy, kun sen tekee ammattitaidolla.

Kattojen lisäksi Säkylän Peltityö tekee julkisivukasetteja, ohutlevymetallitöitä sekä pienempiä tuotteita mittatilaustyönä. – Voimme tehdä mitä tahansa, asiakkaan täytyy vain osata pyytää, Leena Salonen kertoo. Salosista onkin juuri sen takia tullut tunnettuja ongelmanratkaisijoita. – Jostakin syystä meillä on sellainen maine, että voimme auttaa kaikissa tarpeissa. Siksi muut ohjaavat usein hankalammat tapaukset meille, hän naurahtaa.

Henkilökunta edustaa vahvaa ammattitaitoa niin verstas- kuin asennustöissä. Työt hoidetaan projektikohtaisesti aina samojen henkilöiden toimesta alusta loppuun, mikä varmistaa parhaimman mahdollisen työnlaadun. – Emme hyväksy muuta kuin hyvin tehtyjä töitä.

Kysyttäessä mikä peltiliikkeen pitkän menestyksen salaisuus on, Salonen vastaa, että vuodet ovat tuoneet mukanaan tietotaitoa ja uskallusta, luottoa omaan tekemiseen. – Sisu on kasvanut vuosien aikana ja uskomme vahvasti omaan tekemiseemme. Kokemuksen kautta olemme kehittäneet silmää sille, mikä sopii asiakkaalle ja miten työ tulisi toteuttaa. Kyllä siinä on pitkälti kyse ammattiylpeydestä.