lammet_solid_house_magazine_300_CMYK

Anna ammattilaisen huolehtia paperisodasta

Ari Koskinen on toiminut rakennusmestarina vuodesta 1984 asti, ja on erikoistunut rakennussuunnitteluun sekä projektien valvontaan. Hän on yli 20 vuoden aikana palvellut Lammet Oy:n asiakkaita pienrakentamisen saralla ja pitänyt huolen siitä, että työt sujuvat niin kuin niiden pitää. – Olemme mukana vanhojen rakennuksien laajennuksissa ja korjaustöissä, toimimme mielellämme vastaavan työnjohtajan tehtävissä ja hoidamme rakennesuunnittelun lisäksi myös lupasuunnittelun. Yrityksen palvelukonseptiin kuuluu myös rakennuttamispalveluja sekä yksityisille että taloyhtiöille.

– Toteutamme mm urakka kilpailutukset, urakkasopimukset, korjaustöiden valvonnan sekä vastaanottotarkastukset, oli kyseessä sitten rivitalon vesikaton remontti tai vaikka kerrostalon parvekkeiden saneeraus.

Tutut asiakkaat tietävät jo, että lupa-asioissa kannattaa kääntyä Koskisen puoleen, sillä vuosien aikana kerätty kokemus on asiakkaalle hyödyksi. – Minulta kysytään usein mitä lupia tarvitaan ja miten niitä haetaan. Moni tietää, että hoidan paperisodan heidän puolesta, ja mielestäni on myös hyvä, että lupa-asiat jätetään hoidettavaksi sellaiselle henkilölle, joka ne taitaa ja tuntee.

Lammet on paitsi erinomaisen suunnittelu- ja rakennusosaamisensa takia luotettava kumppani myös erittäin hyödyllinen apu mahdollisissa asuntokauppojen erimielisyyksissä. Yritys voi tarpeen vaatiessa tehdä tarkastuksia ja antaa lausuntoja oikeuskäsittelyissä, toimia asiantuntijana hankkeiden luvanvaraisuuden tulkinnassa, ja omaa lisäksi kokemusta hometaloista sekä rakennusvirheiden selvittämisestä. Joustava palvelu on Koskisen mukaan Lammetin ehdoton vahvuus. – Palvelemme silloin, kun asiakas tarvitsee meitä. Olemme aidosti kiinnostuneita projekteista ja siitä olemme saaneet hyvää palautetta. On tärkeää seurata työmaata ja kommunikoida asiakkaiden kanssa.