Solid House Magazine 5/2017


Ilma-vesilämpöpumput kasvattavat suosiotaan

www.kotivesi.fi

 

Ilma-vesilämpöpumppujen myynti on lisääntynyt kuluvana vuonna valtakunnallisesti 26,6 %. Syynä kysynnän kasvuun ovat sekä kehittyneet laitteet että lisääntynyt tiedotus.

Vielä jokin aika sitten maalämpöpumput olivat kovassa nosteessa, mutta nyt...
Lue lisää »


Turun Kaupunginteatteri avasi jälleen ovensa

Turun Kaupunginteatteri siirtyi väistötiloihin syksyllä 2014. Ennen kuin päänäyttämön ensi-illassa 15.9.2017 esitettyä Laiva-musikaalia päästiin katsomaan, ehti vettä virrata Aurajoessa kaikkiaan kolmen vuoden verran.  

Syksyllä 2015 startattu Turun Kaupunginteatterin laajennuksen ja...
Lue lisää »


Henkilöstövuokraus palvelee sekä työn­antajaa että -tekijää

www.jobservices.fi

 

Henkilöstövuokrauksen käyttö kasvaa koko ajan ja etenkin projektiluontoisella rakennusalalla se onkin usein ainoa järkevä tapa hankkia tarvittavaa työvoimaa.

Kun esimerkiksi pienelle, vain rajallisesti verkostoituneelle rakennusliikkeelle tulee tarve löytää uusi...
Lue lisää »


Mattosi antaa ensivaikutelman

www.mattopalvelu.fi

 

Mattopalvelu Liljavirta Oy tarjoaa mattoihin liittyvät palvelut kattavasti pesusta suunnitteluun ja myynnistä  kuljetuksiin. 

Hausjärven Oitissa Riihimäen kupeessa sijaitsevan Mattopalvelu Liljavirta Oy:n toiminta on keskittynyt mattoihin jo yli 20 vuotta....
Lue lisää »


Vain uskalikko menee heikoille jäille raskailla koneilla

– Vesirakennusalalla talvisin jään päältä tehtäviä töitä pitäisi välttää, koska työturvallisuutta ei voida taata. Huonot talvet heikentävät jäätä ja koneita on pudonnut, ihmisiä kuollutkin. Nykylaitteilla työ sujuisi nopeammin kesällä, ja...
Lue lisää »


Mittatilauksia ja ideointia

Riihimäkeläinen Kaihdin ja Kehys Oy on ehtinyt jo yli 30 vuoden kunnioitettavaan ikään. Yrittäjäpariskunta Veijo ja Marja Koiviston luotsaaman yrityksen tuotevalikoima on laajentunut vuosien saatossa kuin pullataikina kaihtimista ja markiiseista...
Lue lisää »


Talvi alkaa lokakuussa

www.kaskenoja.fi

 

Talvi saattaa yllättää autoilijat, mutta ei teiden kunnossapidosta vastaavaa yritystä. Kaskenoja Oy:ssä liukkaudentorjunta ja talvikausi aloitetaan usein muiden ihmisten vielä nauttiessa syksystä.

Lokakuu aloittaa aina infrahoidon osalta Kaskenoja Oy:n...
Lue lisää »


Laatua ja tekemisen meininkiä

www.sahkotesla.fi

 

Akaalaisen Sähkö Tesla Oy:n urakoiden määrä on pysynyt samana viime vuosien taantumasta huolimatta. Uudisrakentamisen elpyminen sen sijaan on tuonut sähköalan ammattilaiselle uusia haasteita.

− Hyviä työntekijöitä on vaikea löytää....
Lue lisää »


Keittiöitä jokaiseen makuun

www.keittiomaailma.fi

 

Turun Keittiömaailma ja sen uudet yrittäjät ovat täynnä intoa ja uusia ideoita. Kaikki suunnittelusta asentamiseen on nyt tarjolla asiakasta varten.

Suomalainen suunnittelee keittiönsä käytännöllisyys edellä, tietävät Keittiömaailma Turkua pyörittävät Marika Hulmi ja Jussi Lehtonen.

– Kun...
Lue lisää »


Monipuolisesti betonielementeistä

www.vabe.fi

 

Vuonna 1993 perustettu perheyritys VaBe Oy on noussut taantuman jälkeen upeasti takaisin jaloilleen ja jatkanut ennen taantumaa alkanutta kasvuaan. VaBe Oy:n henkilöstömäärä on kasvanut tasaiseen tahtiin ja viimeisimmän...
Lue lisää »


Aurinkoenergia on ympäristö­ystävällinen vaihtoehto

Yritykset ja maatilat saavat tukea uusiutuvan energian käyttöön, ja yhä useammassa tuotantoprosessissa kasvavaa roolia näyttelee aurinkoenergia. Tästä on paitsi ekologista hyötyä ilmastonmuutoksen hillitsemisessä, myös usein imagoetua yhä tietoisemmaksi muuttuvassa kuluttajajoukossa.

Paneelit...
Lue lisää »


Timantinkovaa osaamista

www.timanttiturku.fi

 

Yrittäminen ei ole aina helppoa, mutta kun työnsä hoitaa hyvin ja laadulla, pyytävät vakituiset yhteistyökumppanit mukaan myös seuraaviin projekteihinsa.

Timantti Turku Oy:n perustaja Sami Nurmela on aina tiennyt haluavansa...
Lue lisää »


Pelastava asiantuntija

www.rakennustoimistokosola.fi

 

Viime vuonna perustettu paloturvallisuusalan yritys Rakennustoimisto Kosola Oy on saanut hyvin jalansijaa alan markkinoilla Turussa. Vaikka yritys on nuori, sen toimitusjohtajalla Jussi Kosolalla on tietotaitoa monelta rakentamisen alalta.

Paloturvallisuusalalla...
Lue lisää »


Myymäläkalusteiden kierrätys on nouseva trendi

www.hyvinlevy.fi

 

Hyvinkääläinen metallisten myymäläkalusteiden valmistaja erottuu kilpailijoistaan asiakaskohtaisuudellaan ja kierrätystoiminnallaan.

Monet valtakunnallisesti toimivat ketjut haluavat myymäläkalusteidensa olevan nykyään ennen kaikkea vaihtokelpoisia, jolloin niiden liikuttelu myymälästä toiseen esimerkiksi sesongin mukaan onnistuu...
Lue lisää »


As. Oy Kivisaarentie on Suomen suurin sukitustyömaa

Yhteensä 512 asuntoa, 12 kerrostaloa ja lähes 800 asukasta. Insinööritoimisto Buildnet Oy tilattiin valvomaan As. Oy Kivisaarentiellä toteutettavaa Suomen suurinta sukitustyömaan urakkaa.

Lähtökohtana As. Oy Kivisaarentiellä oli se, että yhtiössä oli...
Lue lisää »


Kaihtimia kaikkiin tarpeisiin

www.kaihdinlehtonen.fi

 

Tehokkaat kaihtimet ovat tärkeitä niin yksityisissä asunnoissa kuin julkisissa tiloissakin.

Oikeanlaisella aurinkosuojauksella voidaan viilentää huomattavasti sisäilmaa ja vaikuttaa siten positiivisesti sekä kodin että työpaikan energiatehokkuuteen. Kaikkein paras vaihtoehto on...
Lue lisää »


Air Group tarjoaa Ilmastoinnin ratkaisut

www.airgroup.fi

 

Erikoistuote, prototyyppi tai sarjavalmistus. Ilmastoinnin ammattilainen Air Group tekee kaikki tuotteensa vuosikymmenten kokemuksen mukaisella laadulla.

Neljän hengen miesjoukko on kokoontunut ilmastointi- ja ohutlevyalan monipuolisen suunnannäyttäjän, Air Group Oy:n tiloihin...
Lue lisää »


Pienessä on voimaa!

Suomen Vuokrakone Oy on yritysten ja yksityisten rakentajien tarpeisiin keskittyvä yritys Pirkanmaalla. Valikoima koostuu pääasiassa rakennuskoneiden vuokrauksesta sekä korkealaatuisten voiteluaineiden myynnistä. Toimipiste sijaitsee aivan Tampereen tuntumassa Sääksjärvellä, mutta kaluston ynnä...
Lue lisää »


Putkieristystä positiivisella otteella

www.lvieristyssorri.fi

 

Teollisuuseristys Sorri uskoo yrittämisen voimaan. 15-vuotisen taipaleen aikana kasvu ja kehitys on haettu positiivisesta otteesta ja aidosta innostuksesta alaa kohtaan.

Talotekniikkapuolen lvi-eristyksiä toteuttava Teollisuuseristys Sorri Oy on kasvanut ja...
Lue lisää »


Paloturvallisuutta parantamassa

www.paloff.com

 

Onko paloturvallisuuden saralla mahdollista saada kaikki palvelut yhdestä ja samasta paikasta? Paloff Groupilla uskotaan, että on.

Kesällä 2017 perustetun Paloff Group Oy konsernin liiketoimintamalli pitää sisällään yksinkertaisen ja selkeän...
Lue lisää »


Asfalttia omalta asemalta

www.laatuasfaltti.fi

 

Liedon Tuulissuolla majapaikkaansa pitävä Laatu-Asfaltti Oy tekee omaa asfalttia ja palvelee asiakkaitaan jo yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Vuonna 1994 perustettu Laatu-Asfaltti Oy toteuttaa taloyhtiöiden ja omakotitalojen pihojen asfaltointityöt ja...
Lue lisää »


Paikallista kiinteistöhuoltoa

www.jantosam.com

 

Golfkentältä kiinteistöhuollon pariin hypännyt Janne Rautaruoho painottaa työssään etenkin asiakaspalvelualttiutta.

Hyvinkääläinen kiinteistöhuoltoyritys Jantosam Oy aloitti toimintansa 2000-luvun alussa – osin sattumaltakin, kuten yrityksen omistaja Janne Rautaruoho naurahtaen tunnustaa.

– Olin...
Lue lisää »


Avaimet esteettömyyden haasteisiin

www.hissiporssi.fi

 

Vuonna -96 perustettu Hissipörssi Yhtiöt Oy on porras- ja kevythissiratkaisujen toteuttamiseen erikoistunut, koko Suomen alueella operoiva alansa markkinajohtaja.

Perheyrityksenä aloittanut Hissipörssi Yhtiöt Oy on ollut osa Cibes Lift Group–konsernia...
Lue lisää »


Akustiikan ja esitystekniikan vaativiin tarpeisiin

www.akukon.fi

 

Arkkitehteja, luonnontieteilijöitä, humanisti, kasapäin insinöörejä, kaupallisen alan sekä taiteen ja desiginin ammattilaisia, joita kaikkia yhdistää tekninen koulutus ja intohimo musiikkiin ja teatteriin? Tätä kaikkea on Turun Kaupunginteatterinkin korjaushankkeessa...
Lue lisää »


Timantti­leikkaus haastaa ja palkitsee tekijänsä

www.timanttileikkaus.fi

 

Timanttileikkaus saattaa asiaa tuntemattomalle kuulostaa glamourilta hommalta, mutta on todellisuudessa raskasta fyysistä työtä, jossa koville joutuvat sekä miehet että koneet.

Ovien, ikkuna-aukkojen ja LVIS-putkistoja varten tarvittavien reikien porauksesta aina...
Lue lisää »


Luottamuksen arvoinen kumppani

www.tematek.fi

 

Vuosikymmenten kokemuksen terästen pintakäsittelystä omaava Tematek Oy on tehnyt uuden aluevaltauksen. Se on kasvattanut palveluvalikoimaansa ottamalla mukaan uuden pintakäsittelymenetelmän, termisen sinkkiruiskutuksen. Yrityksen toimitusjohtaja Matti Hannula kertoo termisen ruiskutuksen...
Lue lisää »


www.presto.fi

 

Paloturvallisuutta pidetään usein itsestäänselvyytenä, mikä ei johdu niinkään välinpitämättömyydestä vaan tiedon puutteesta. Jokainen voi tehdä oman osansa asioiden parantamiseksi.

– Paloturvallisuuteen liittyviin asioihin ei välttämättä osaa kiinnittää huomiota, jos...
Lue lisää »


Muurausta ympäri Suomen

www.muurausliike.fi

 

Sami Vanne aloitti rakennusalalla vain15-vuotiaana poikasena. Tällöin hänellä ei ollut vielä suuria suunnitelmia, mutta nykyisin Muurausliike Sami Vanne Oy on Suomen suurin rakennusalan muuraustöihin erikoistunut yritys.

25-vuotista taivaltaan tänä...
Lue lisää »


Suomen johtava teräspalo-ovien valmistaja

www.forssanmetallityot.fi

 

Kun Forssan Metallityöt Oy:n tehtaalle eräänä 70-luvun lopun arkipäivänä saapui konsultti, joka julisti yrityksen pelastukseksi teräsveneiden valmistuksen aloittamisen, päätettiin yhdessä ryhtyä tuumasta toimeen. Testiveneen valmistuttua yritysjohto kuitenkin tuli...
Lue lisää »


Ahlsell on ammattilaiselle luotettava ja rehti kumppani

www.ahlsell.fi

 

Ahlsell Oy:ssä tehdään tiukasti töitä oman markkinaosuuden lunastamiseksi Suomessa. Ketju kasvaa ja vahvistuu, aseinaan hyvä palvelu sekä laajakirjoinen ja laadukas tuotevalikoima.

– Uusia yksiköitä on nyt avattu Helsinkiin, ja...
Lue lisää »


Alakattojen asiantuntija

www.sisustusnummi.fi

 

Sisustusrakentaminen on usein jokseenkin näkymätöntä, mutta sitäkin tärkeämpää työtä, sillä ala- ja sisäkatoilla sekä verhouksilla varmistetaan esimerkiksi tilan akustiikka.

Viime vuosikymmenten aikana betonikatot ovat muuttuneet erilaisiksi alaslasketuiksi katoiksi, joihin...
Lue lisää »


Tehokas ja joustava perheyritys

www.arkisto2000.fi

 

Hausjärveläinen perheyritys valmistaa itse suunnittelemiaan hyllyjä mittatilaustyönä niin kotimaan markkinoille kuin vientiinkin. Ensi vuonna juhlavuottaan viettävä yritys on alansa konkari, joka ei tahdo kasvaa liian isoksi.

Vuosi 2018 tulee...
Lue lisää »


Joustavaa vuokrauspalvelua

www.hameenvuokrakone.fi

 

Riihimäellä toimiva perheyritys Hämeen Vuokrakone Oy on vuodesta 2006 lähtien palvellut pieniä rakennusliikkeitä ja kuluttaja-asiakkaita vahvalla asiantuntemuksella ja joustavalla asenteella. Erityistä kiitosta yritys on saanut laajoista aukioloajoistaan sekä...
Lue lisää »


Monipuolinen sähköurakoitsija

www.launossahko.fi

 

Mikä on lähes 30-vuotiaan yrityksen menestyksen salaisuus? Laatu ja luotettavuus, monipuolisuus sekä ajan hermolla pysyminen.

Ensi vuonna 30-vuotta täyttävä Launossähkö Oy on vuosien varrella tehnyt monipuolisesti erilaisia sähköurakointitöitä. 1990-luvun...
Lue lisää »


Sähköalalla tietotaidon ylläpito vaatii aikaa ja rahaa

Sähkötyö Mäki Oy

 

Huittislaisen sähköliikkeen johtaja tuntee sekä alan ilot että haasteet. Etenkin koulutukset saisivat hänen mukaansa olla nykyistä edullisempia.

Sähkötyö Mäki Oy:n perustaja Pekka Mäki halusi sähkömieheksi jo heti...
Lue lisää »


Palonsuojausta maalla ja merellä

www.renotech.fi

 

Renotech Oy:n tuoteperhe pitää sisällään reilun määrän innovatiivisia palonsuojatuotteita. Turkulaisyrityksen toimintaan kuuluu maahantuonnin lisäksi myös omien tuotteiden kehittäminen ja valmistus.

Toimitusjohtaja Bob Talling Renotech Oy:stä on epäorgaanisen kemian ammattilaisena...
Lue lisää »


Erikoiskuljetusten erikoisosaaja

www.kuljetuslehtinen.fi

 

Vaativat erikoiskuljetukset ei ole kummoinen haaste, kun auton ratissa on tiestön tunteva ja asiansa osaava kuljettaja.

Kuljetus Jari Lehtinen Ky:n autot kulkevat Loimaalta moneen suuntaan: Vaasaan, Ouluun, Iisalmeen, Lappeenrantaan,...
Lue lisää »


Tehtävämme on vastata arkki­tehtuurin vaatimuksiin

www.jaatimet.fi

 

Kymmenen vuotta sitten päätti Somerolla teräsovia ja – ikkunoita valmistava Jaatimet Oy luopua bulkkitavaran tuotannosta kokonaan. Päätöstä ei ole tarvinnut katua.

– Mitä mielikuvituksellisemmat piirustukset, sitä mielenkiintoisempaa. Haluamme antaa...
Lue lisää »


Maalämmön asentaminen onnistuu myös talvella

www.eloxa.fi

 

LVI-alaan monipuolisesti erikoistuneen Eloxa Tekniikka Oy:n toimitusjohtaja puhuu maalämmön puolesta ja kumoaa siihen liittyviä yleisiä ennakkoluuloja.

Energiatehokkuus on päivän sana ja erilaisia ratkaisuja sen parantamiseksi on tarjolla lukuisia.

– Pienessä...
Lue lisää »


Kiinteistön tuki ja turva

www.vihdinrakennustekniikka.fi

 

– Lähtökohta on se, että kiinteistöä hoidat paremmin kuin omaa taloasi, tiivistää Harri Hirvonen, VRT Kiinteistöpalveluiden toimitusjohtaja.

Hirvosella on taskussaan jo kymmeniä vuosia kiinteistöalalla. Hänen lisäkseen perheestä yrityksen toiminnassa...
Lue lisää »


Työtehokkuutta valaistuksesta

www.finlight.fi

 

Asiantunteva valaistussuunnittelija tietää minkälainen valaistus toimii missäkin kohteessa. Kun valaistuksen valitsee oikein, ovat sen edut moninaiset. 

− Mitä enemmän on hyvälaatuista valoa, sitä piristävämmin se vaikuttaa mieleen ja jaksamiseen....
Lue lisää »


Turvajärjestelmällä vältät ongelmat

www.halyttimet.fi

 

Forssan Hälytinpalvelun asiakaskunta koostuu yksityisistä mökki- ja omakotiasukkaista, yrityksistä, taloyhtiöistä, teollisuuden toimijoista ja kunnista aina viranomaisiin saakka.

– Toteutamme viimeaikoina selkeästi yleistyneitä kameravalvonnan ratkaisuja, murto- ja palohälytinjärjestelmiä, kulunvalvontaa, laitehälytysjärjestelmiä...
Lue lisää »


Rautalanka, edelleen lyö­mä­tön keksintö moneen käyttöön

www.lankatehdas.fi

 

Jokioisten Lankatehdas Oy on yksi Suomen vanhimmista edelleen samalla paikalla toimivista teollisuuslaitoksista. Hienossa miljöössä on aina työskennelty raudan parissa.

Vuonna 1804 silloinen alueen kartanonherra perusti Loimijoen varteen pajan, jossa...
Lue lisää »


Kokemus kantaa

www.kuljetusliiketaunosalminen.fi

 

Salolainen perheyritys Kuljetusliike Tauno Salminen Ky viettää 40-vuotisjuhlavuottaan. Vaikka matkan varrelle mahtuu paljon ikimuistoisia projekteja, on sitä mieleenpainuvinta yrittäjien vaikea nimetä.

− Tämä on mielenkiintoinen ala, sillä jokainen päivä...
Lue lisää »


IV-Pelti Luuri porskuttaa eteenpäin haasteista huolimatta

www.ilmastointijapelti.fi

 

IV-Pelti Luuria ovat työllistäneet viime aikoina isot koulutyömaat ja Turun Kaupunginteatterin peruskorjaus. Tämän lisäksi pitkän linjan yrittäjä on ehtinyt tarkkailla työn ohessa myös alan laajempia kehityskulkuja.

Vuodesta 1983 Loimaalla...
Lue lisää »


Laadukas koti läheltä

www.helmitalo.net

 

Rakentamisen helppous, paikallisuus ja perinteisyys ovat niitä ominaisuuksia, jotka saavat ihmiset valitsemaan kodikseen Helmitalon.

Akaan Kylmäkoskella sijaitseva Helmitalo Oy tunnetaan paikallisena laatutalojen tekijänä. Yritys on rakentanut ihmisille koteja jo...
Lue lisää »


Kokemusta kolmannessa polvessa

www.lvi-tapioharju.fi

 

Pirkanmaalaisella LVIS-alan yrityksellä LVI-Tapioharju Oy:llä on takanaan jo 59 työn täyteistä vuotta. Ajat muuttuvat, mutta alan asiantuntija tietää tarkkaan mitä suomalaiset tänä päivänä tahtovat.

Ensi vuonna 60-vuotista taipalettaan juhlistava...
Lue lisää »


Unelmia toteuttamassa

www.woodhouse.fi

 

Raisiolainen Rakennuspalvelu WoodHouse Oy toteuttaa asiakkailleen vaativammatkin omakotikohteet avaimet käteen -periaatteella. 

Vuonna 2012 perustetun Rakennuspalvelu WoodHouse Oy:n taival alkoi alunperin pienistä projekteista, mutta nykyisin referenssilistalta löytyy muun muassa uudiskohteita,...
Lue lisää »


Monipuolisuutta kahden yrityksen yhteistoiminnalla

www.lvis-huolto.fi  www.viemarihuolto.com

 

LVI- ja viemärihuolto liittyvät aloina kiinteästi yhteen ja siksi onkin järkevää, että samoilta työntekijöiltä löytyy osaamista niihin molempiin.

Vuonna 2009 perustettu Suomen LVIS-Huolto Oy päätti jokin aika...
Lue lisää »


Elpyvä talous toi kiireet maanrakentajille

MR Ristavaara Oy on pieni perheyritys, joka tekee pääsääntöisesti perinteistä maanrakentamistyötä kunnallistekniikan, rakennusten pohjien sekä pihojen parissa.

Parikymmentä vuotta toimineen yrityksen työntekijät tapaa työskentelemästä yleensä Uudeltamaalta tai Kanta-Hämeestä, mutta toisinaan on...
Lue lisää »


pinnotteilla eloa betoniin

www.finnepox.fi

 

Sisäilmaongelmien myötä betonilattioiden kysyntä jopa omakotitaloihin on kasvanut. Yksi laadukkaisiin lattiapinnoitteisiin erikoistunut yritys on turkulainen Finn Epox Oy.

Finn Epox Oy perustettiin 22 vuotta sitten, ja sen ominta aluetta...
Lue lisää »


Puhdasta ilmaa sen olla pitää

www.airfil.fi

 

Airfil Oy:n toimitusjohtaja Leo Tammi luotsaa Pohjoismaiden merkittävimpiin suodatinvalmistajiin kuuluvaa yhtiötään vuosien kokemuksella. Alun perin raskaan kaluston ilmansuodattimilla liikkeelle lähtenyt yhtiö on toiminut jo tammikuusta -81 saakka.

Akaalla majapaikkaansa...
Lue lisää »


Siivous on osa kiinteistön elinkaariajattelua

www.yleissiivous.fi

 

Siivous on taitolaji, joka vaatii monipuolista osaamista ja tietämystä. Siksi myös siivousliikkeen valintaan kannattaa panostaa.

Ei ole suinkaan aivan sama, kuka kiinteistön siivouksesta vastaa, sillä ammattitaitoinen siivoaminen vaatii paljon...
Lue lisää »


Peltitöitä ja rakentamista ammattitaidolla

www.alukvik.fi

 

Ryttylässä majapaikkaansa pitävä Alukvik Oy on konesaumakattojen rautainen ammattilainen. Peltitöiden lisäksi yritys toteuttaa myös rakennusliikkeen työt saneerauskohteista uudisrivitaloihin.

Porvoosta Lempäälään sijoittuvalla akselilla palveleva rakennusliike Alukvik Oy on 13 henkeä...
Lue lisää »


Suomalaisyritys poistaa pilamaita Liettuaa myöten

www.vesirakennus.fi

 

Maailmassa on paljon pilaantuneita maa-alueita, joille on vasta aivan hiljattain alettu tehdä jotain. Vesirakennus Ojanen Oy on yksi alan pioneereista Suomessa, jonka työpanosta arvostetaan ulkomaita myöten.

Pilaantuneita maa-alueita löytyy...
Lue lisää »


Lämmitysratkaisujen monet mahdollisuudet

www.lampokylma.fi 

 

Varsinais-Suomen Lämpö & Kylmä Oy toteuttaa kokonaisvaltaisesti lämmitysratkaisuja Turun seudulla. Yritys myy, asentaa ja huoltaa lämpöpumppuja, mutta tämän lisäksi tarjontaan kuuluu niin lattialämmitysten, putki- ja sähkötöiden kuin aurinkopaneeli-...
Lue lisää »


Modernisoidussa teatterissa tehdään taikoja

Aarne Hytösen, Risto-Veikko Luukkosen ja Helmer Stenroosin suunnittelema Turun Kaupunginteatteri on ensimmäinen iso laitosteatterityyppinen rakennus Suomessa. Rakennus vihittiin käyttöön vuonna 1962, mutta sen jälkeen korjauksia ei juuri tehty. Oli tullut...
Lue lisää »


Miksi maksat vapaa­ehtoisesti liikaa putkiremontista?

Ihmiset pääkaupunkiseudulla ovat jo tottuneet siihen, että putkiremontista joudutaan maksamaan hirvittäviä summia. Yli 1.000 euron neliöhinnat jo ovat arkipäivää eikä kukaan näytä niitä kyseenalaistavan. Oletko kuitenkin varma, että sinua ei...
Lue lisää »


Talvi alkaa lokakuussa

www.kaskenoja.fi

 

Talvi saattaa yllättää autoilijat, mutta ei teiden kunnossapidosta vastaavaa yritystä. Kaskenoja Oy:ssä liukkaudentorjunta ja talvikausi aloitetaan usein muiden ihmisten vielä nauttiessa syksystä.

Lokakuu aloittaa aina infrahoidon osalta Kaskenoja Oy:n...
Lue lisää »


Monien mahdollisuuksien Riihimäki

Alle tunnin junamatkan päässä Helsingistä sijaitseva Riihimäki on paitsi kompakti kulttuurikaupunki, myös yrittäjäystävällinen tulevaisuuden paikkakunta.

Rautateiden risteyskohtaan monialaisen teollisuuden ympärille rakentunut Riihimäki on kokoonsa nähden vireä 30 000 asukkaan kotikunta, jonka...
Lue lisää »