papukaijamerkki_solid-House2_300_CMYK

Asiakaslähtöistä sisustus- ja tilasuunnittelua

Kun oman kodin tai yrityksen sisustukselle ja järjestykselle tulee sokeaksi, on ulkopuolisista silmistä suuri apu. Sisustussuunnittelija Pauliina Ylenius suunnittelutoimisto Papukaijamerkistä kuuntelee tarkasti asiakkaan toiveet, mutta parhaaseen lopputulokseen pääseminen vaatii myös toiveiden kyseenalaistamista. – Asiakkaiden kanssa keskustellessa usein huomaa, että asioita ei ole aina ajateltu loppuun saakka. Jokin asia halutaan tehdä tietyllä tavalla, koska niin on totuttu tekemään. Kun vähän kaivelee, hetken päästä huomataan että on olemassa muitakin vaihtoehtoja, Ylenius nauraa.

Jo kahdeksan vuoden ajan Ylenius on tehnyt sisustus- ja tilasuunnittelua yksityisille, yrityksille sekä kaupungeille ja kunnille Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Suurin osa projekteista on remonttikohteiden tilasuunnittelua, jossa tilan pohjaratkaisuja parannellaan. Samalla suunnitellaan tavallisesti myös pintamateriaalit, valaistus ja kalusteet, mutta Yleniukselta voi tilata myös pelkän pohjapiirros- tai vaikkapa valaistussuunnitelman. Lisäksi kymmenen vuoden työkokemus mainostoimistossa suunnittelijana toimimisesta tuo oman lisänsä Yleniuksen tarjoamiin suunnittelupalveluihin: – Julkikohteissa voin suunnitella mm. graafiseen ilmeeseen sopivat materiaalit, hän kertoo.

Laitilan keskustassa sijaitsevassa toimistossa Ylenius antaa konsultaatiota ja vinkkejä kotikohteisiin liittyen. Suunnittelutyössä Yleniuksen tavoitteena on aina ajattoman, pitkäikäisen ja asiakkaan toiveiden mukaisen lopputuloksen luominen. Suunnittelutoimisto Papukaijamerkin laajaa palveluvalikoimaa täydentävät lisäksi ompelupalvelut sekä sisustustekstiilien, tapettien ja valaisimien toimitusmyynti.