Asiakaspalvelija suurella sydämellä

Yrittäjä Maarit Kiiskinen on työskennellyt sisustamisen parissa jo yli kolmenkymmen vuoden ajan ja nauttii työstään yhä edelleen. – Mieheni on ehdottanut jo useaan kertaan eläkkeelle siirtymistä, mutta olen halunnut jatkaa, sillä rakastan työtäni ja asiakkaitani. En tarvitse edes harrastuksia, kun illat menevät asiakkaiden kotona verhoja laitellessa, Kiiskinen nauraa.

Kiiskisen oma yritys, Sisustusliike Stellina Oy on toiminut Turun Humalistonkadulla vuodesta 1995 lähtien. Liikeideasta ja -kiinteistöstä Kiiskinen kiittää isäänsä, joka kannusti hänet yrittämisen pariin. Yrityksen italiankielinen tähtöstä tarkoittava nimi puolestaan on peräisin Ranskasta, jossa Kiiskinen bongasi kauniilta kuulostavan sanan erään vanhan kivitalon seinältä. Sisustusliike Stellina tarjoaa asiakkailleen erilaisia kankaita, tapetteja, mattoja, valaisimia ja lahjatavaraa, mutta myös ompelu- ja verhoilupalveluita. Myymälän tyyli on säilynyt vuodesta toiseen samantapaisena, jolloin siihen tykästyneet asiakkaat tietävät aina, minne palata.

Liikkeen ehdoton sydän on kuitenkin itse yrittäjä, josta suorastaan huokuu rakkaus asiakaspalvelua kohtaan. – Autan kaikessa mahdollisessa verhojen ja taulujen asentamisesta alkaen. Paras asiakas on kuitenkin sellainen, joka luottaa apuuni kodin sisustuksessa alusta loppuun saakka. Käyn hänen luonaan, haastattelen häntä ja suunnittelen tapetit, tekstiilit ja huonekalujen paikat, mutta veloitan vain myymistäni tuotteista. En myöskään hylkää asiakkaiden vanhoja tavaroita, vaan autan huomaamaan niiden kauneuden. Olipa sisustukseen liittyvä pulma siis pieni tai suuri, tulen ilomielin avuksenne, Kiiskinen lupaa.