osrak

Astetta laadukkaampaa asumista

Liedon Loukinaisiin nousee energiatehokkaita kivitaloja, jotka erottuvat ympäristöstä ajattomalla tyylikkyydellään. Tuotannon takana on muutama vuosi sitten perustettu Rakennusliike Osrak Oy, jonka tavoitteena on valmistaa täysin muuttovalmiita omakotitaloja markkinoiden laadukkaimmista materiaaleista esimerkiksi lapsiperheiden tarpeita ajatellen. Valmis kohde on kooltaan noin 130m² pitäen sisällään 3-4 makuuhuonetta perheen koosta riippuen. Vaikka talot valmistetaan yleensä alustavan pohjasuunnitelman mukaan, on tulevilla asukkailla hyvät mahdollisuudet vaikuttaa myös itse uuden kotinsa huoneratkaisuihin ja pintamateriaaleihin.

Kivirunkoinen, katetuin terassein varustettu ja vaaleaksi rapattu talo ei ole laadukkaan näköinen pelkästään ulkoa päin, vaan myös sisältä. Huonekorkeus yltää jopa lähes 4 metriin, saksalaisesta keittiöstä löytyvät laadukkaat kodinkoneet, yleisvalaistus on toteutettu led-valoin ja asumismukavuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys. Matalaenergiatasoisen kodin lämmitys perustuu hybridivaraajaan, johon on mahdollista liittää esimerkiksi aurinkosähköä. – Energiatodistuksen mukaan kyseessä onkin siis aivan A-luokan talo, toteavat yrittäjät Ossi Liimatta ja Oskari Nieminen ylpeinä.

Osrak Oy on valinnut talojensa rakennuspaikaksi viime aikoina suosituksi nousseen Liedon, jossa tulevat asukkaat pääsevät nauttimaan väljästä asumisesta lähellä Turkua. Oman tuotantonsa ohella yritys palvelee muissakin rakentamiseen liittyvissä urakoissa asiakkaidensa toiveita kuunnellen, sekä Liedossa että sen lähikunnissa.