smile_clean_solidhouse_300_CMYK

Astetta parempaa siivouspalvelua

Lisätietoja yrityksestä: www.smileclean.fi

Smile & Clean Oy on yrityssiivouksiin erikoistunut perheyritys, jossa pyritään aina ylittämään asiakkaan odotukset.

– Emme ole tavallinen siivousfirma, sillä panostamme vahvasti palveluun ja asiakaskokemukseen. Meitä kutsutaankin täyden palvelun taloksi, Smile & Clean Oy:n aluejohtaja Mira Kärkkäinen kertoo ja jatkaa: – Palvelu tarkoittaa meillä sitä, että pyrimme aina ylittämään asiakkaan odotukset. Olemme myös helposti lähestyttävä ja tavoitettava siivousalan yritys.

Toiminnan keskiössä laatu

Smile & Clean ei kilpaile hinnalla, vaan laadulla. – Laatu on meille ehdottomasti keskeisintä, siitä emme tingi, yhtiön toinen omistaja ja perustaja Raija Myyryläinen painottaa. Laadun osoituksena yhtiöllä onkin asiakkaina kohteita, joista tunnetuin on Finlandia-talo, jossa ei pärjää keskinkertaisella suorituksella, vaan siivouksen on oltava aina huipputasoa. – Laatu syntyy myös työn tasalaatuisuudesta. Meillä onkin hyvin osaava, motivoitunut ja koulutettu henkilöstö, jonka vaihtuvuus on äärimmäisen pientä.

100 % asiakaspalvelua

Mäkäräisen mukaan Smile & Clean voi myös aidosti todeta olevansa asiakassuuntautunut yritys. – Väitän, että asiakaspalvelu on viety meillä äärimmilleen. Mikään ei ole meille mahdoton tehtävä ja meiltä tilataan lyhyelläkin varoitusajalla huikeita juttuja. Emme hätkähdä, jos asiakas soittaa edellisenä päivänä ja pyytää meitä silittämään satojen eri kansallisuuksien liput tai metsästämään rosterisia roska-astioita tuhansien ihmisten tilaisuuteen. Autamme mielellämme asiakkaitamme kiperissä tilanteissa ja olemme käytännössä aina tavoitettavissa. Yritys on omistajiensa Raija ja Teuvo Myyryläisen näköinen, jotka ovat tehneet aina työtä täydellä sydämellä asiakkaan parhaaksi.

Asiantuntijapalvelu kuuluu asiaan

Asiantuntijuus ja siihen liittyvä neuvonta on myös itsestäänselvyys. – Neuvomme ja opastamme mielellämme asiakkaitamme ilman lisäveloitusta. Jos yritys vaikkapa muuttaa uusiin tiloihin, voimme opastaa lattia- ja muiden pintamateriaalien valinnassa, jotta pinnat on helppo pitää puhtaana. Voimme myös auttaa valitsemaan helppohoitoiset huonekalut ja muut pintamateriaalit. Useinhan sisustussuunnitteluvaiheessa ei kiinnitetä huomiota eri pintamateriaalien puhdistukseen ja hoitoon. Moni asiakas kaipaa opastusta myös ympäristöasioihin liittyviin valintoihin ja toimenpiteisiin. Siihenkin voimme tarjota asiakkaalle huomattavaa lisäarvoa. Kannustankin yrityksiä kääntymään meidän puoleen, sillä oikeilla valinnoilla ja opastuksella yritys voi säästää pitkän pennin, Myyryläinen muistuttaa.