”Aurinko on meidän myyntimiehemme”

johannakaihdinJohanna Kaihdin on yli 40 vuotias yritys, jonka nykyisellä johtajalla Jari Höglundillakin on jo vankka 25 vuoden kokemus alalta. Yritys tarjoaa asiakkailleen kaikki mahdolliset aurinkosuojatuotteet asennuksineen.

Aurinkosuojaimet lisäävät asumismukavuutta, koska niiden avulla voi säädellä niin asunnon lämpöä kuin näkyvyyttäkin. Ilmastoinnin ohessa käytettynä kaihtimet pienentävät parhaimmillaan myös sähkölaskua ja ehkäisevät kodin pintojen haalistumista. Oikein käytettyinä kaihtimet voivat kestää jopa 20 vuotta ja tarvittaessa niihin voidaan tehdä myös pieniä korjauksia.

Johanna Kaihtimella on tarjolla paljon erilaisia tuotteita rullaverhoista markiiseihin, ja kaikki riippuu lopulta vain asiakkaan tarpeista. Sälekaihtimen suosio on kestänyt jo vuosia ja niiden hankkiminen on usein yllättävänkin edullista. Vaikka perustuotteet kaihdinalalla eivät juurikaan muutu, on asiakkaille nykyään tarjolla myös arjen luksusta esimerkiksi erilaisten automatisoitujen systeemien myötä. Höglund kehottaa panostamaan myös ulkopuolisiin aurinkosuojaimiin, kuten markiiseihin. Parhaimmassa tapauksessa niiden rinnalle ei edes tarvita kaihtimia.

Johanna Kaihtimen menestys perustuu pienen yrityksen tarjoamiin etuihin: hinta-laatusuhde on hyvä ja aikataulut pitävät. Yritys panostaa myös laatuun: – Kaikissa tuotteissa käytetään vain parhaimpia osia. Hyväksi havaittua liiketoimintamallia ei siis ole tarve juuri muuttaa, mutta tulevaisuudessa tarkoitus olisi kehittää entisestään myös verkkokauppatoimintaa.