kaihdin-lehtonen_solid_house_300_CMYK

Aurinkosuojia kaikkiin tarpeisiin

Tutustu yritykseen www.kaihdinlehtonen.fi

Oikeanlaisilla aurinkosuojatuotteilla on suuri merkitys kiinteistön energiatehokkuudessa. Erityisesti ikkunan ulkopuolisilla suojilla, kuten markiiseilla voidaan saavuttaa merkittäviäkin säästöjä sisäilman jäähdytyskustannuksissa. Huoneen puolelle asennettavien aurinkosuojatuotteiden teho ei ole yhtä korkea, sillä suojasta huolimatta lämpöä ehtii päästä sisätiloihin.

Kaihdin-Lehtonen Oy on Somerolla sijaitseva, ympäri Etelä-Suomen operoiva perheyritys, jonka päätuotteita ovat erilaiset kaihtimet, pimennysverhot, markiisit sekä parvekkeiden aurinkosuojaratkaisut. Merkittävin asiakasryhmä löytyy yksityiseltä sektorilta, jonka lisäksi Kaihdin-Lehtonen toimittaa tuotteitaan myös ikkunateollisuuteen sekä rakennusliikkeille. Myytävien tuotteiden mittaus- ja asennuspalvelu kuuluu myös yrityksen toimenkuvaan.

Kesäaikaan monen riesana ovat saunamaisen kuumiksi muuttuvat lasitetut parvekkeet. Kaihdin-Lehtoselta löytyy onneksi ratkaisu myös tähän, sillä asiakkaita varten on koottu erilaisia parvekkeiden aurinkosuojaratkaisuja. Valittavana on muun muassa sivusuunnassa liikuteltavia parvekepaneeliverhoja tai jokaiseen lasiin yksitellen asennettavia parvekekaihtimia.

Suojaamisen lisäksi kaihdinliikkeen tuotteet voivat toimia myös tyylikkäinä sisutuselementteinä. – Viime aikoina meiltä onkin kysytty paljon pystylamellikaihtimia, jotka ovat erittäin näyttävä ratkaisu isoihin ikkunoihin, kertovat yrittäjä Aku Lehtonen ja myyntiassistentti Heli Laaksonen. Kaihdin-Lehtosella asioidessasi voit olla varma myös siitä, että mittatilaustyönä tehdyn ja tyylikkään ulkonäön lisäksi tuotteen laatu on aina korkeinta mahdollista luokkaa.