Avelia_solid-House_300_CMYK

Avelia myy hyvää ja kaunista

Tutustu yritykseen: www.avelia.fi

Avelia on turkulainen sisustusliike, joka myy Ruissalossa rouhean simppeleitä ja uniikkeja sisustustuotteita. Samoissa tiloissa toimii myös viihtyisä kahvila.

Avelia avasi ovensa 11.11.2011 Turun keskustassa Käsityöläiskadulla. Tuotevalikoiman laajennuttua Avelia siirtyi syksyllä 2014 uusiin 300 neliön tiloihin upeaan 1890-luvun telakkarakennukseen, joka sijaitsee Ruissalon telakka-alueella. ”Otimme hienoisen riskin, mutta halusimme nähdä josko ihmiset löytävät meidät Ruissalosta. Hyvin ovat kyllä kasvaneista kiireistä päätellen löytäneet. Avasimme samoissa tiloissa muuton yhteydessä myös kahvilan. Tarjolla myös itseleivottuja gluteenittomia vaihtoehtoja. Kahvilassamme on myös a-oikeudet, Avelian omistaja Mari Håkans kertoo iloisena.

Tinkimätön tuotelinja

Avelian sisustusliikkeestä löytyy upea valikoima tuotteita pienistä viemisistä kodin sisustukseen. ”Tuotteet tulevat pääasiassa eurooppalaisilta tavarantoimittajilta ja periaatteena tuotevalikoiman valinnassa on luonnollisuus ja hyvät materiaalit”.

Avelia on selkeästi omistajansa näköinen liike, jossa tärkeintä on kauneus ja yksilöllisyys. ”Pyrimme erottumaan tuotevalikoimamme avulla, sillä uskon, että oma linja puhuu puolestaan. Olen tiukka sen suhteen, mitä otan Aveliaan myyntiin, enkä lähde rönsyilemään valikoiman suhteen”.

Håkans hakee uusia tuotteita pääosin Tukholman ja Pariisin sisustusmessuilta. ”Pidän hyvin tärkeänä, että onnistun löytämään Aveliaan aina jotain uutta ja mielenkiintoista maailmalta. Enkä myöskään halua ostaa ”sikaa säkissä”, sillä haluan nähdä ja tunnustella jokaisen myymäläämme tulevan tuotteen. Olemmekin saaneet asiakkailta kannustavaa palautetta tuotevalikoimastamme”.