finracs

Betonia jo kolmannessa polvessa

Tutustu yritykseen www.finracs.fi

Finracs Oy on vuonna 2010 perustettu infrastruktuuriin sekä betoniurakointiin erikoistunut yritys. Alan tämän hetken suurin työllistäjä on erilaiset julkishallinnolle tehtävät urakat kuten siltojen uudis- sekä korjausrakentaminen. Yritys toimii ympäri Suomea työllistäen 10 alanammattilaista. – Tänä päivänä haasteita tuo hyvien suomaisten miesten palkkaaminen, halukkaita on vähän ja ulkomainen työvoima on kasvussa, pohtii yrityksen omistaja Pasi Stenroos. Betoniurakointi vaatii työntekijöiltä erikoisosaamista, tekniikoita on useita erilaisia ja laatukriteerit ovat vaativia. Työllisyys alalla on hyvä ja kilpailua on vähän, tämän lisäksi urakoita voidaan myös toteuttaa ympärivuoden. – Teemme parhaillaan siltaprojektia jopa Tukholmassa asti, Stenroos selvittää.

Suunnittelu ja toteutus käsi kädessä

Suunnittelijoilta saatujen ohjeiden perusteella lasketaan ensin tarjous urakalle, jonka jälkeen voittaessa tarjouskilpailun toteutus tehdään tarkkojen piirustusten mukaisesti. Tänä päivänä kustannustehokkuus, ammattitaito sekä toimintavarmuus ovat rakennusalalla avainsanoja menestykseen. – Olemme erittäin joustavia, miehemme työskentelevät sekä 2- että 3-vuoroissa ja tarvittaessa myös viikonloppuisin.

– Vaikka siltaprojekteja tällä hetkellä on eniten, pystymme toteuttamaan betonista lähes mitä vaan. Ammattitaitomme betoniurakointiin aina väestönsuojista, kokonaisiin kerrostaloihin juontaa jo kolmannen polven yrittäjyydestä, Stenroos lopettaa.