Betonirakenteiden korjausta yksityisistä ydinvoimalaan

hpp-tekniikkaRakennusmestari Petri Painilainen on toiminut betonirakenteiden korjauksien parissa jo 30 vuoden ajan. Hän kehitti taitojaan YIT:n palveluksessa kunnes hän 15 vuotta sitten perusti oman yrityksensä. HPP-Tekniikka Oy on hankkinut alalla meriittiä erikoistumalla teollisuuden betonirakenteisiin sekä tekemällä monipuolisia korjaustöitä. Betoni on jo materiaalina haastava ja vaatii ammattitaitoa hyvää lopputulosta varten. Kokemus ja ammattitaito ovat juuri ne vahvuudet, jotka leimaavat HPP-Tekniikan toimintaa.

– Vuosien aikana olemme tehneet monipuolisia kohteita ja palvelleet laajaa asiakaskuntaa yksityisistä ydinvoimalaan.
HPP-Tekniikka ahersi kuusi vuotta Olkiluodon ydinvoimalassa ydinvoimayksikön parissa, mikä jo sinänsä on vaikuttava referenssi ja todiste yrityksen laadukkaasta tuotteesta. – Työssä on käytettävä tuotteita, jotka takaavat erinomaisen laadun. Ydinvoimalaan hyväksytyt materiaalimme kertovat paljon niiden laadun tasosta. Painilaisen mukaan erinomainen lopputulos on aina ollut ratkaiseva tekijä, ja siihen hän on uransa aikana aina pyrkinyt.

Vuonna 2009 HPP-Tekniikka nimettiin Suomen parhaan tuloksen tehneeksi yritykseksi, mikä Painilaisen kohdalla oli uran merkittävin meriitti. – Yrittäjänä tunnen saavuttaneeni haluamani tavoitteet.hpp-tekniikka3