Suomen Pumppaamohuollot Oy on erikoistunut pumppujen huoltoon ja pumppaamojen kokonaisvaltaiseen saneeraukseen.

Edessä valoisa tulevaisuus

www.suomenpumppaamohuollot.fi

 

 

 

Kun Xylem Waters Solutions lopetti Piikkiössä toimintansa, näkivät yrittäjämieliset Teemu Myllyoja, Kari Lehto ja Marko Myllyoja oman mahdollisuutensa koittaneen. Asentajana Xylemillä toiminut Teemu Myllyoja tiesi kokemuksesta, että pumppaamojen ja pumppujen kunnossapito Varsinais-Suomen alueella tulee jatkumaan. Muutaman kuukauden Xylemin entisissä tiloissa toimineen Suomen Pumppaamohuollot Oy:n alku on ollut menestyksekäs. Asiakaskunta on jo nyt laajentunut ja markkinointiin aiotaan panostaa edelleen päämäärätietoisesti. − Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin, tosin ainahan saisi olla enemmän töitä, Teemu Myllyoja naurahtaa.

Vaikka yrityksen alkutaival on ollut onnistunut, haasteiltakaan ei olla täysin vältytty. Koska yritys työllistää tällä hetkellä vain kolme työntekijää, tuo esim. aliurakointikohteiden aikatauluttaminen välillä ongelmia. Nuorena yrityksenä Suomen Pumppaamohuollot Oy on lisäksi kohdannut kilpailutuksissa tiettyjä standardeja liittyen mm. yritystoiminnan kestoon ja henkilöstömäärään. Pienistä haasteista huolimatta näkymät ensi vuodelle ovat valoisat. Liikevaihto on jo nyt kasvussa, ja toiminnan kasvu on yksi tulevaisuuden haaveista: − Tavoite olisi kasvaa niin, että saataisiin palkattua yksi henkilö lisää, Myllyoja kertoo.

Nopeus, luotettavuus ja suoraselkäisyys yhdistettynä kilpailukykyiseen hintaan sekä ammattitaitoon ovat Suomen Pumppaamohuollot Oy:n menestyksen avaimia. Pumppujen huoltoon ja pumppaamojen kokonaisvaltaiseen saneeraukseen erikoistuneen yrityksen toimialuetta on koko Suomi, mutta pääasiallinen alue rajoittuu Varsinais-Suomeen ja sen lähialueisiin. Myllyoja kehottaa kaikenlaisia asiakkaita aina kunnista yksityisiin ja taloyhtiöistä yrityksiin tutustumaan yrityksen palveluihin: − Jos tulee pumppuihin tai pumppaamoihin liittyviä kysymyksiä, autamme parhaamme mukaan!