Paattimaakarit_300_CMYK

Ei mikään tavallinen puuseppä

Tilauspuusepänliike Paattimaakarit valmistaa juuri sinulle sopivat, ainutlaatuiset ratkaisut keittiöstä portaisiin ja kaiteisiin. Liike poikkeaa muista puusepänliikkeistä huomattavasti laajemman tuotevalikoiman takia; yritys on vahvasti mukana laivarakentamisteollisuudessa palvellen niin Turun kuin Saksan Meyer Werft -telakkaa. Upeat kalusteet risteilijöiden ravintoloissa ja sviiteissä, laadukkaasti pinnoitetut seinälevyt sekä kauniit tiikkikannet ovat antaneet Paattimaakareille aseman varsin merkittävänä toimittajana.

Laivateollisuuden ja perinteisten puusepänliikkeiden laajan tuoterepertuaarin lisäksi Paattimaakarit on valtuutettu Corian-tuotteiden valmistaja. Corian on ainutlaatuinen komposiittimateriaali, joka lujuutensa, pitkäikäisyytensä ja helppohoitoisuutensa vuoksi on suosittu paitsi yksityiskodeissa myös sairaaloissa ja lääketeollisuudessa. – Teimme Tyksin laajennustöiden yhteydessä ison osan sairaalan kiintokalusteista ja tiesimme Corianin olevan hygieeninen ja käytännöllinen vaihtoehto. Arkkitehdit taas pitävät sen eri muotoilumahdollisuuksista ja lukuisista värivaihtoehdoista, toimitusjohtaja Sami Nurmela kertoo.

Paattimaakareiden tuotteet tehdään aina mittatilaustyönä asiakkaan kohteeseen sopivaksi. Tilaaja saa sen, minkä haluaa, mistä tahansa puulajista ja väristä. – Asiakastyytyväisyys on ollut erittäin hyvä, sillä tuotteet istuvat aina täydellisesti kohteeseen ja vastaavat täysin sitä mitä on tilattu.