Energiaratkaisujen eliittiä

Valitsemalla luotettavan ammattilaisen asentamaan energiatekniset järjestelmät voit olla varma siitä, että lämmityskuluista saamasi säästöt ovat aina vähintään sovitun suuruiset.

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin hyväksymä Turussa, Salossa ja Tampereella toimiva Energytech on luotettava energia-alan ammattilainen, jolla on hallussaan sekä kaasu-, öljy-, sähkö- ja kylmäpätevyydet että käytönvalvojan pätevyyksiä. Yritys on erikoistunut toteuttamaan  energiatekniset järjestelmät teollisuudelle ja taloyhtiöille niin asennusten kuin huoltojenkin muodossa. Viimeisimmät Energytechin toteuttamat projektit ovat olleet Porin LNG-terminaalin lämpökeskuksen sähköistys, Valion uuden lämpökeskuksen sähköistys ja automaatiomuutokset sekä DS-Smithin kohde Nummelassa, jossa yritys ahersi vielä tuolloin neljän miehen voimin.

– Nummelassa työskentelimme lähes yötä päivää. Purimme ison vesikattilan, jonka tilalle asensimme uudet kaasukondenssikattilat sekä vaihdoimme höyrykattilaan uuden kaasupolttimen. Muutimme siis vanhat raskasöljyjärjestelmät maakaasulla toimiviksi. Tähän kaikkeen oli aikaa vain kolme viikkoa, joka oli työmäärään nähden erittäin tiukka aikataulu, kertoo Energytechin toimitusjohtaja Sami Koskela.

Energytech palvelee asiakkaitaan aina yksilöllisesti, ja jokaiselle kohteelle räätälöidään tarkasti siihen sopiva energiatehokas ratkaisu. Lisäarvoa asiakkaille tuo kohdekohtaisesti laadittu kiinteähintainen tarjous, joka pysyy samana projektin alusta loppuun.

– Käymme aina ensin katsomassa kohteen ja teemme tämän jälkeen tarjouksen, joka yleensä sisältää myös kahden vuoden ylläpitotakuun. Energiatehokkaita ratkaisuja miettiville taloyhtiöille ja yrityksille laadimme tarkat laskelmat, joissa toisinaan on säästetty jopa enemmän kuin on alun perin laskettu. Ammattitaitoa on sekin, että emme lähde koskaan yliarvioimaan säästöjä etukäteen, Koskela kiteyttää.