0_IKIHYVÄ_ALU_IOU_MAISEMA_1

Energiatehokas Ikihyvä

Alumiini-ikkunan energiatehokkuutta on yritetty kehittää jo pitkään. Vaikka parannuksia on tehty, ratkaisut ovat olleet vaikeita toteuttaa. Vihdoin alkuvuodesta ikkunajättinäkin tunnettu perheyhtiö Domus Yhtiöt Oy lanseerasi täysalumiinirakenteisen ikkunansa, Ikihyvän, joka on U-arvoltaan eli lämmöneristämiskyvyltään markkinoiden huippua. Jo ensiesittelyissään rakennusmessuilla Domus Ikihyvä otettiin mielenkiinnolla vastaan. Lämmöneristävyyden lisäksi sitä on kiitelty helppohoitoisuudestaan ja kestävyydestään. Alumiinin ansiosta ikkuna kestää sään vaihteluita ja kosteutta, eivätkä naarmutkaan tartu kovaan pintaan.

” Alumiinin ansiosta ikkuna kestää sään vaihteluita ja kosteutta, eivätkä naarmutkaan tartu kovaan pintaan. ”

Ikihyvä on vuosien työn tulos ja sen kehittäminen jatkuu edelleen. – Ikihyvän rinnalle on suunniteltu uusi parvekeovi. Siinä on samoja ominaisuuksia, ja ne sopivat rakenteellisesti toisiinsa, kertoo suunnittelu- ja kehitystyössä mukana oleva Domuksen osaomistaja ja ikkunaliiketoiminnan tehdaspäällikkö Matti Sairanen. Täysalumiiniseen parvekeoveen on valittavissa karmit kolmesta kokovaihtoehdosta, jolloin se on helpompi asentaa juuri Ikihyvän tai vaikkapa puu-alumiini-ikkunan rinnalle.

Koska Ikihyvä on suunniteltu kaikille kuluttajaryhmille ja kaikkiin kohteisiin, sen hinta on hyvinkin kilpailukykyinen. – Lisäksi Ikihyvän yhdistäminen muihin tuotteisiin on helppoa, sillä sitä on tarjolla kahdenlaisella ulkoprofiililla. Ikihyvä on tutustumisen arvoinen, Sairanen hymyilee. Ikihyvään ja muihin Domuksen kotimaisiin tuotteisiin voi tutustua vierailemalla Domus Centereissä, Domuksen verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä suoraan tehtaalle.