jag oy

Energiatehokkaat ratkaisut kansan suosiossa

Sähkö- ja kylmälaiteurakointi sisältää todella monipuolista toimintaa sähkö- ja lämpöpumppuasennuksien saralla, mutta yrittäjä Jyri Grundström taitaa kaiken tarjoten asiantuntemustaan niin projektien suunnittelussa, urakoinnissa kuin aiemmin kouluttajana Turun aikuiskoulutuskeskuksessa. Hän on suosittu urakoitsija, jonka osaamista kaivataan usein heti projektien suunnitteluvaiheessa. Vapaa-ajanasuntojen rakentaminen ja saneeraukset työllistävät kovasti, ja Grundström uskoo viidakon rummun kantaneen pitkälle. – Olen markkinoinut toimintaani Varsinais-Suomessa, mutta maine on kirinyt saaristoon ja jopa Espooseen asti.

Jag Oy on ilmasta veteen -järjestelmien valtuutettu jälleenmyyjä ja sertifioitu asiantuntijaliike edustaen Hitachin, Daikin ja Innovan lämpöpumppuja. Perinteinen ilmalämpöpumppu on edullisin ja yksikertaisin ratkaisu kaikista laitteista, ja se soveltuu erityisen hyvin asuntoon, jossa on suorasähkölämmitys tai jossa kesä lämmittää asunnon tuskallisen kuumaksi. Tässä ilmalämpöpumpun viilentävä ominaisuus on nostanut päätään. Ilma-vesilämpöpumppu taas on erinomainen vaihtoehto taloihin, joissa on keskuslämmitystyyppinen lämmitysmuoto, eli vesikiertoinen lattia- tai patterilämmitys. Pumppu lämmittää nimittäin ilman sijasta veden.

”Perinteinen ilmalämpöpumppu on edullisin ja yksikertaisin ratkaisu kaikista laitteista…

Sähköpuolella tekniikan kehitys näkyy vahvasti kuluttajakäyttäytymisestä. Automaatio kiinnostaa asiakkaita yhä enemmän, tosin hienostuneimpien ratkaisujen hinta voi vielä tuntua turhan rajulta, mutta mahdollisuudet ovat lähes rajattomat; talon toimintaa voi jopa seurata ja ohjata tabletilta sekä puhelimelta. Energiatehokkaat valaisuratkaisut ovat kuitenkin tällä hetkellä niitä yleisimpiä, joihin päädytään, kuten LED-valot ja liiketunnistukset.