Simo-ja-pumppu

Energiatehokkuutta parantavia ratkaisuja kiinteistöille

Kovassa kasvussa olevan turkulaisen Eneom Group Oy:n päätoimialaa ovat poistoilman lämmöntalteenotto, kiinteistömaalämpö, talotekniikan automaatioratkaisut sekä etävalvontapalvelu. Kotimaiseen työvoimaan ja tuotteisiin luottava yritys tuottaa palveluita avaimet käteen-periaatteella tällä hetkellä Varsinais-Suomen alueen kiinteistöille ja taloyhtiöille. Toiminta on laajentumassa pääkaupunkiseudulle, Hämeeseen ja Länsi-Suomeen tämän vuoden aikana. Pääosa toiminnasta keskittyy saneeraukseen, eli toisin sanoen vanhojen kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen uuden tekniikan avulla.

Tämän päivän asiakkaat ovat erittäin valveutuneita ja haluavat pienentää sekä energiakulujaan että hiilijalanjälkeään. Eneom Group Oy:n ammattitaitoisen henkilöstön avulla molemmat onnistuvat helposti. – Meillä on töissä korkeasti koulutettua ja kokenutta väkeä, kertoo toimitusjohtaja Simo Nurmi. – Korkean luokan lämpöpumpputeknologiassa järjestelmät ovat monimutkaisia ja kaikki kiinteistöt erilaisia. Se vaatii perehtymistä kohteeseen, sillä jokaista ei voida toteuttaa samalla tavalla. Meidän joukostamme löytyy onneksi ne ammattilaiset, jotka osaavat kertoa miten kannattaa tehdä ja esittää konkreettisia toimenpide-ehdotuksia, Nurmi jatkaa.

Eneom Group Oy myös kehittää jatkuvasti kokonaisuuksiaan ja nykyinen lämmöntalteenottoratkaisu onkin muuttunut paljon viimeisen vuoden kuluessa. – Kokonaisuudesta on saatu paljon tehokkaampi ja toimivampi, mikä voidaan todistaa myös mittaustuloksistamme. Emme jää vanhaan, vaan katsomme koko ajan eteenpäin ja selvitämme, olisiko markkinoille tulevista uusista ratkaisuista hyötyä asiakkaillemme, Nurmi summaa.