Steelpool-teräsallas_muokattu

Ensi kesän uima-altaat kannattaa varata jo nyt

AQUA-NOVA_190x57

 

www.aquanova.fi

Yli 30 vuotta toiminut Aqua Nova Oy palvelee erittäin laajaa asiakaskuntaa monipuolisella valikoimalla. Aqua Nova on Suomen johtava yksityisten uima-altaiden toimittaja, sekä luotettava kotimainen vedenkäsittelylaitteiden, kuten käänteisosmoosilaitteiden valmistaja. Suomalaisessa omistuksessa oleva yritys on panostanut suuresti kotimarkkinoihin laajentamalla palvelua, tuotetarjontaa sekä panostamalla verkkokauppaan.

Aqua Novan uima-allasvalikoima koostuu kolmesta eri vaihtoehdosta – edullisista ja helposti asennettavista Sunset-altaista, keraamisista Compass Pool -altaista sekä ainutlaatuisista Steelpool-teräsaltaista. – Tämän kesän uutuuden, Keraamisen altaan, etu on sen näyttävä, kivimäinen pinta. Keraaminen allas on laadukkaampi ja kestävämpi kuin markkinoilla yleinen lasikuituallas. Altaan voi asentaa vapaasti maan pinnalle tai upottaa vaikka terassiin, toimitusjohtaja Mika Tiittanen kertoo.

– Kattavaa allastarjontaa täydentää toisena uutuutena ainutlaatuinen Steelpool-teräsallas. Vastaavaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua allasta ei Suomessa aiemmin ole ollut ja asiakkaat ovat olleet erittäin kiinnostuneita tästä tuotteesta. Pystymme toimittamaan Steelpool-teräsaltaita myös täysin räätälöityinä ja vapaamuotoisina, sekä uudis-, että saneerauskohteisiin. Vain mielikuvitus on rajana, Tiittanen kertoo. Julkisissa kohteissa paljon käytetty ruostumaton teräs on yleistymässä myös yksityisaltaissa, sillä altaat ovat erittäin pitkäikäisiä, kestäviä, helppohoitoisia ja kokonaiskustannuksiltaan edullisia altaan elinkaaren ajalla.

Compass-pool---keraaminen-allas

Tarjoamme kaikkiin toimittamiimme altaisiin lisäksi suodatinjärjestelmän, allastarvikkeet, -peitteet ja -katteet sekä asennuksen. Altaan hoitoon tarvittavat hoitovälineet ja tarvikkeet löytyvät myymälän lisäksi uudistetusta verkkokaupasta. Allaspeitemalliston uutuus Covrex Classic -lamelliturvapeite on ollut erittäin suosittu ja olemme saaneet peitteestä erittäin hyvää palautetta, Tiittanen kertoo. Covrex Classicissa yhdistyvät moottoroidun peitteen helppous, erinomainen lämmöneristys, säänkestävyys sekä turvallisuus edulliseen hintaan.

Tiittanen muistuttaa, että altaan suunnittelu- ja asennusaika on hyvä varata jo hyvissä ajoin ennen kesää. – Jos kokonaisuudesta halutaan hyvä, suunnitteluun kannattaa uhrata aikaa. Sesongin ulkopuolella on aikaa paneutua suunnitelmiin ja tämän lisäksi saadaan varmistettua asiakkaan toivoma asennusaika, toimitusjohtaja sanoo. Ensi kesän projekteista keskustellaan jo asiakkaiden kanssa, joten varaa nyt aika altaan suunnitteluun ensi kesälle.

Uintikauden lopussa altaan talvehtimaan laitto kannattaa tehdä huolella, ettei veden jäätyminen riko suodatinjärjestelmää. Altaan voi tyhjentää osittain tai kokonaan, lisäksi veden jäätymisen aiheuttamaa painetta voi vähentää esim. jääpuomien avulla. Suodattimen tyhjennys vedestä, pumpun tyhjennys ja varastointi kuivassa tilassa ovat riittäviä toimenpiteitä talven varalle. Jos varustat altaasi Covrex Classic -lamellipeittellä, niin sen voi jättää talveksi altaaseen paikalleen. Vaihtoehtoisesti altaan voi suojata esim. talvipeitteellä.