Proväri_solid_house_300_CMYK

Erikoisliikkeen Pro Color Solutions konseptin avulla ainutlaatuisiin tuloksiin

Nykyajan sisustus- ja remonttiohjelmat ovat elävä todiste maalausalan monipuolisesta tarjonnasta ja rajattomista mahdollisuuksista. Pro-Väriltä löydät varmasti sinulle sopivan ratkaisun ja samalla saat neuvoa kustannustehokkaaseen toteuttamiseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kartoita juuri sinulle sopiva ratkaisu yhdessä Pro-Värin ammattitaitoisen tiimin kanssa.

Pro-Väriltä löydät monipuolisia tapoja pintojen peittämiseen ja koristeluun pohjamateriaalista riippumatta. Kattavasta maalivalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, oli kyse sitten paperi-, muovi- tai lasipintojen maalaamisesta. Muiden tuotemerkkien ohella yritys edustaa italialaista Industria Chimica Adriatica Spa tehdasta, jonka ICA-tuotteet soveltuvat erityisen hyvin puupintakäsittelyyn. Tuotekehityksen myötä tehtaalta on myös tullut yhä enemmän vesiohenteisia maaleja ja lakkoja sekä erityisen mielenkiintoisia tuotteita lasipinnoille. Oli tarpeesi mikä tahansa, löydät varmasti etsimäsi Pro-Väriltä.

Ammattilaisten oma erikoisliike

Pro-Värin perustajan ajatus oli luoda erikoisliike alan ammattilaisille, jotta he saisivat räätälöityä palvelua nopealla aikataululla. Silloisissa maalikaupoissa palveltiin yleensä sekä yksityisiä kuluttajia että ammattilaisia samalla tiskillä. Jonot olivat pitkät ja kaikki saivat samaa palvelua sen enempää erikoistarpeisiin katsomatta. Pro-Väri on vuodesta 1983 asti huolehtinut siitä, että maalit ja maalaustarvikkeet ovat juuri niitä mitä alalla kaivataan. Alan trendeissä mukana pysyäkseen liike tekeekin kehitystyötä yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Palvelun tarve vaihtelee myös ammattilaisten keskuudessa, joten kattava osaaminen tulee päivittäin tarpeeseen. – Maalarin kysymykset ovat lähinnä käytännönläheisiä, kun taas suunnittelija usein näkee kohteen tietyn sävyisenä miettimättä toteutustapaa. Siinä meidän on oltava tarkkana ja auttaa asiakasta löytämään parhaiten toimivat ratkaisut, toimitusjohtaja Rami Rauvola toteaa.

Ongelmanratkaisu keskeinen työnkuvaus

Pro-Värillä on selkeä tavoite jokaisen asiakkaansa kohdalla: ratkaista mahdolliset ongelmat ja mukautua asiakkaan tarpeisiin. Täällä ei ainoastaan myydä tuotteita, vaan tarjotaan kokonaisvaltaista palvelua arkkitehdeille ja urakoitsijoille antamalla oikeat ratkaisut tuotteen ja toteutuksen kannalta. – Pyrimme aina räätälöimään käytännönläheisiä ja kustannustehokkaita toteutusratkaisuja asiakkaillemme, Anssi Litsilä kertoo.

Asiakkaat yllättyvät Rauvolan mukaan usein Pro-Värin laajasta palvelukokonaisuudesta. – Asiakas on saattanut tulla hakemaan yhtä tuotetta tai tarvikkeita ja huomannut, että voimme tehdä niin paljon enemmän. Asiat hoituvat helpommin, kun alusta asti pyytää meidän apua, sillä löydämme ratkaisut ongelmiin nopeasti ja tehokkaasti.

Ongelmanratkaisu vaatii välillä luovuutta, ja niissä tilanteissa Pro-Väri näyttää todellisen ammattitaitonsa. Vuosien aikana tietotaitoa on kerätty jatkuvasti ja kehitys on edellytys vahvalle toiminnalle. – Asiakkaat saattavat katsoa amerikkalaisia sisustusohjelmia ja ihastua näkemiinsä väreihin tai pintoihin. Ohjelmat toimivat inspiraationa, ja usein toivotaan samantyyppisiä ratkaisuja myös täällä. Kyseisiä tuotteita ei vain aina löydä Euroopan markkinoilta, mutta pyrimme kuitenkin aina auttamaan ja ratkaisemaan ongelman parhaalla mahdollisella tavalla, jotta asiakas loppujen lopuksi saa mitä haluaa, Harri Litsilä kertoo.

Ainutlaatuisilla tuotteilla upea lopputulos

Pro-Värin rajattomat mahdollisuudet näkyvät muun muassa maailman merillä liikkuvilla loistoristeilijöillä. Jokainen tila on huolella mietitty loppuun ja kaikki ympärillä olevat tekijät otettu huomioon. Erikoisefektit luovat oikean tunnelman yhdessä valaistuksen kanssa, ja tilat ovat toinen toistaan hienommat. Varsinkin marmori- ja vesipisarajäljitelmät ovat erinomainen tapa luoda upea ja ainutlaatuinen tila.

Liikkeessä vain mielikuvitus on rajana ja asiakas saa mitä tahansa pyytää; samettisia tai kumimaisia pintoja, lukuisia kiiltoasteita ja tietysti tarvikkeet täydellisen työnlaadun varmistamiseksi. – Tarvike- ja laitepuolellakin voimme tarjota eri ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Meiltä löytyy myös mielenkiintoisia viimeistelytuotteita, joilla varmasti päästään parhaaseen lopputulokseen, Rauvola kertoo.