sauna_manager_solid_house_300_CMYK

Erikoisosaaminen takaa laadun

Muutamia vuosia sitten rakennusalan kirvesmiehenä työskennellyt Tommi Oksanen totesi, että on aika tehostaa osaamistaan ja erikoistua johonkin tiettyyn rakentamisen osa-alueeseen. Vuonna 2011 syntyi oma yritys Sauna Manager, joka tarjoaa asiakkaille kaiken mitä saunaan ja kylpyhuoneeseen tarvitaan, mutta ennen kaikkea laadukasta sauna- ja kylpyhuonesaneerausta.

sauna_managerYhden miehen yrityksen etuna on, että Oksanen voi hoitaa jokaisen urakan itse alusta loppuun. – Asiakkaat arvostavat, kun sama henkilö on koko ajan näkyvillä aina suunnittelusta toteutukseen ja valmiin työn luovutukseen, yrittäjä pohtii. Aivan yksin työ tuskin kuitenkaan sujuisi ja siksi Oksanen on kerännyt ympärilleen laadukkaat ja luotettavat yhteistyökumppanit. Kylpyhuoneen materiaalit ja suunnittelu apua tarjoaa Laattapiste Raisio ja saunan materiaalit tarjoaa puolestaan Kaarinassa sijaitseva Suomen Puutukku Oy. – Kuljetin ennen mallipaloja mukanani, mutta nyt kun asiakas voi käydä itse valitsemassa haluamansa materiaalit alaan erikoistuneilta yhteistyökumppaneilta, on vaihtoehtojen kirjo huomattavasti laajempi, kertoo Oksanen. Ja jos omat ideat ovat vähissä, esittelee yrittäjä mielellään aiempia projektejaan ja opastaa oikeiden ratkaisuiden äärelle.

Kuten sanottua, panostaa Sauna Manager kaiken kattavaan palvelukokonaisuuteen, erikoisosaamiseen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Oksanen kehottaakin ottamaan tällaiset seikat huomioon tarjouskilpailutuksen yhteydessä: – Koskaan ei kannattaisi tuijottaa liiaksi viivan alapuolelle jäävää summaa, vaan myös sitä, mitä siihen sisältyy. Halvin tarjous ei välttämättä sisällä kaikkea remontissa tarvittavaa eivätkä edullisimmat materiaalit useinkaan ole yhtä laadukkaita kuin astetta arvokkaammat.