Proviter_solid_house_300_CMYK

Erinomaiset ratkaisut huolettomaan ulkoilmaelämään

Kevät on taas täällä ja nyt on aika valmistautua kesän mökkeilyyn sekä ulkoilmaelämään. Proviterin hyönteisansoilla ja puutarhatyökaluilla pihatyöt sujuvat helposti ja nopeasti, ilman hyttyspuremia.

Mikko Lepistö kuuli ensimmäisen kerran Mosquito Magnetista, kun hänen ystävänsä kertoi nähneensä Alaskassa uskomattoman laitteen, joka keräsi kaikki pihan hyttyset pois häiritsemästä illanistujaisia terassilla. Kyseinen tuote herätti Lepistön ja hänen nykyisen yhtiökumppaninsa mielenkiinnon, ja huolellisten taustatutkimusten jälkeen Mosquito Magnet sai jalansijaa Suomessakin. Se houkuttelee ja pyydystää hyönteiset tehokkaasti poistaen ne pihapiiristä, ja suo näin rauhaa koko kesäkaudeksi.

Proviter lisäsi pian myös Thermacell-hyttyskarkottimen tuoteryhmäänsä. Se on hetkellinen ja liikkuva ratkaisu, joka karkottaa hyttyset kimpustasi. Kätevän kokonsa takia se on helppo ottaa mukaan esimerkiksi marjametsään. – Thermacelliä voi käyttää missä tahansa, pidän sitä itse aina mukana autossa, Lepistö kertoo.

Yritys on nyt toiminut 10 vuotta palvellen kaikkia ulkoilmaelämästä nauttivia erinomaisilla tuotteillaan. Tuotevalikoima on vuosien aikana laajentunut vastaamaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin, ja uusin lanseeraus on Ego Power+ -tuoteperhe. Se koostuu akkukäyttöisistä puutarhatyökaluista, jotka toimivat 56 voltin järjestelmällä. Kyseessä on ensimmäinen työkalutuoteperhe, joka on vertailukelpoinen polttomoottorilaitteisiin. – Aiemmin ei ole ollut kapasiteetiltaan tarpeeksi tehokkaita akkukoneita, vaikka sellaisille on ollut suurta kysyntää. Nyt meillä on tarjota hiljainen vaihtoehto, joka ei vaadi huoltoa eikä päästä pakokaasuja.