Lännenpinnoitetyö_solid_House_300_CMYK

Eristykset uuteen uskoon

Hyvä lämmöneristys on tärkeä osa asumismukavuutta. Moni mieltää yleisimmiksi eristysmateriaaleiksi villan tai polyuretaanilevyt, mutta markkinoilla on olemassa tehokkaampi ja nopeampi vaihtoehto: polyuretaanivaahto. Lännen Pinnoitetyö tekee laadukkaat lämmön- ja vedeneristykset ruiskutettavalla polyuretaanilla, joka sopii kohteeseen kuin kohteeseen.

Kyseessä on tehokas eristysmenetelmä, jossa on monta hyvää puolta. – Ruiskutettavassa polyuretaanissa on erinomainen lämmöneristyskyky, se tarjoaa kaksinkertaisen eristyksen villaan nähden, tuo täydellisen höyrysulun ja tuulensuojaa sekä liimautuu kauttaaltaan joka paikkaan, jolloin se vahvistaa rakenteiden kantavuutta, Ville Pihlava kertoo.

Ympäristöystävällinen eriste ei sisällä haihtuvia yhdisteitä, vaan sen ainoana vaahtoavana aineena käytetään vettä. – Aine paisuu rakenteissa lähes välittömästi 30-kertaiseksi ja täyttää jokaisen raon. Eriste muodostaa näin saumattoman yhtenäispinnan, joten ilmavuotopaikkoja ei jää eikä kosteuskaan pääse rakenteisiin. Kyseessä on tutkitusti kaikkein turvallisin tuote homeriskin kannalta. Ruiskutettava polyuretaanieriste sopii Pihlavan mukaan erityisen hyvin uusiin passiivi- ja nollaenergiataloihin, mutta yhtälailla sitä voi käyttää hallirakenteissa, vanhoissa taloissa sekä kerrostalojen julkisivuissa. – Tutustumme aina veloituksetta kohteeseen ja voimme sen perusteella suositella miten eristys tulisi hoitaa. Menetelmämme on kuitenkin ehdottomasti nopein ja tehokkain tapa säästää lämmityskustannuksissa. Kannattaa olla yhteydessä meihin, niin voimme yhdessä katsoa mikä olisi paras ratkaisu hyvään eristykseen.

Lännen Pinnoitetyön tekemä polyureapinnoitus on myös varteenotettava vaihtoehto mineriittikattojen uudistamisessa. – Kyseiset katot sisältävät asbestia ja niiden purku sekä uusiminen esimerkiksi peltikattoon on uusien asbestisäännösten seurauksena kallista. Meidän toimintaa nämä lakipykälät eivät kuitenkaan koske, joten käyttämällä palveluitamme asiakas saa kestävän ja ulkonäöllisesti paremman lopputuloksen edullisemmin. Esimerkiksi varttilevykatto tarvitsee vain kaksi millimetriä paksun polyureapinnan, joka kapseloi asbestin sisään ja tekee vanhasta katosta jälleen vesitiiviin ja entistä kestävämmän, Pihlava kertoo.