rakennushuolto aho

Esivalmistelut osana hyvää asiakaspalvelua

Rakennushuolto Aho on 1970-luvulla ollut aktiivisesti mukana rakentamassa Turkua, mutta 1990-luvun jälkeen uudisrakentamisen rauhoittuessa toiminta ajautui enemmänkin saneeraustöihin. Palvelut kohdistuvat lähinnä yrityksille, kaupungeille ja kunnille, missä kiinteistömassa on suuri. Kolmannen sukupolven myötä on kuitenkin tullut uusia ideoita ja lisäpalvelua toimintaan, kuten kauppakeskuksien myymälärakentaminen ja sisustaminen.

Yrittäjä Pekka Aho kertoo soveltavansa rakennustyyliä kohteen mukaisesti, sillä kova melu ja runsas pöly eivät välttämättä miellytä myymälän omistajaa tai kauppakeskuksen kävijöitä. – Valmistelemme työt hyvin etukäteen ja teemme esivalmistelut mahdollisimman pitkälle omissa tuotantotiloissamme. Näin emme käytä turhaa aikaa myymälässä, vaan käymme nopeasti asentamassa ja rakentamassa. Siitä olemme saaneet todella hyvää asiakaspalautetta.

Rakennushuolto Aho on toiminut vuodesta 1959 Ahon isän perustamana, ja nykyään Ahon poika Aleksi edustaa perheyrityksen kolmatta sukupolvea. Pitkä historia alalla on tuonut tunnettavuutta yritykselle, ja uskolliset asiakkaat ovat olleet mukana jo 40 vuotta. – Työskentelemme oman henkilökunnan voimin, joten vakioasiakkaat tuntevat meidät jo hyvin ja arvostavat asiantuntevaa työvoimaa sekä hyvää hintatasoa. Uskon näiden olevan vahvuuksiamme.