espoonhissi_solid_house_2_300_CMYK

Espoon Hissi huoltaa, korjaa ja modernisoi kaikenlaiset hissit

Tutustu yritykseen: www.espoonhissi.fi

Espoon Hissillä on 30 vuoden kokemus hissien huolto-, korjaus- ja modernisointitöistä. Kaikki hissi- työt tehdään tinkimättömällä ammattitaidolla.

– Olemme suomalainen perheyritys ja olen itse jo toisen polven yrittäjä, yhtiön toimitusjohtaja Mika Ryhänen kertoo. Henkilöstöä Espoon Hississä on tällä hetkellä kolmekymmentä ja vuonna 1985 Espoon Olarista alkanut toiminta on laajentunut voimakkaasti 2000 – luvulla. Ryhäsen mukaan asiakaspalvelu on Espoon Hissin toiminnassa ykkösasia. – Asiakassuhteemme ovat pitkiä ja meillä on edelleen useita yli 30 vuotta yhtäjaksoisesti jatkuneita asiakassopimuksia. Tällä hetkellä vastaamme lähes 3000 hissin kunnossapidosta.

Huoltopalvelua 24/7

Yhtiön kivijalan muodostavat hissien huollot. – Palvelemme asiakkaitamme 24/7. Huoltoautojemme paikanninjärjestelmän avulla saamme aina lähimmän huoltomiehen paikalle nopeasti. Hätätapauksissa saavumme paikalle puolen tunnin sisällä ja muissa vikatilanteissa pyrimme tulemaan paikalle 1-2 tunnissa.

Kaikki hissit voidaan huoltaa

Hissin turvallinen ja taukoamaton toiminta edellyttää, että hissin huoltoon panostetaan riittävästi. – Vahvuutemme on se, että tunnemme kaikki Suomen markkinoilla olevat hissimerkit, eikä eteen ole vielä tullut hissiä, jota emme olisi kyenneet korjaamaan.

Ryhäsen mukaan asiantuntevalla kunnossapidolla ja säännöllisillä huoltotoimenpiteillä hissin käyttöikä pitenee merkittävästi. – Näin voidaan myös ennakoida suurempia murheita ja kustannuksia kun mahdolliset epäkohdat korjataan hyvissä ajoin. Kun hissi huolletaan säännöllisesti, huoltohenkilö voi pitää säännöllisesti silmällä hissin kuntoa, kirjata ja raportoida mahdollisista hissin vaatimista korjaustarpeista. Me otamme vastuun huoltamistaan hisseistä siten, että ne todella ovat mahdollisimman hyvässä kunnossa ja turvallisia käyttää, se on meille kunnia-asia.

Kuntoarvio kannattaa teettää

Hissien vanhetessa niiden kunnossapitokustannukset kasvavat ja vikoja esiintyy aiempaa useammin. – Mikäli hissin käyttöhäiriöt lisääntyvät, kannattaa hissille teettää kuntoarvio. Kuntoarvion teettäminen on suositeltavaa noin 10 -15 vuoden kuluttua hissin käyttöönotosta ja sen jälkeen vähintään viiden vuoden välein. Espoon Hissin kuntokartoituksen tekee asiantuntija, joka selvittää hissin teknisen kunnon ja tarvittavat toimenpiteet. Mahdolliset ongelmakohdat käydään läpi asiakkaan kanssa.

Hissin peruskorjaus vanhaa kunnioittaen

Vanhenevan hissikannan myötä kaikkien hissien jonkin asteinen peruskorjaus eli modernisointi tulee ajankohtaiseksi. – Aina ei tarvitse uusia koko hissiä, vaan modernisoida vain tarvittavat osat. Peruskorjauksen myötä hissi päivitetään täyttämään nykyvaatimukset laadukkaasti ja yksilöllisesti, kohteen vaatimukset huomioonottaen. Periaatteemme on, että hissin peruskorjaus tehdään aina vanhaa kunnioittaen. Se tarkoittaa, että jos taloyhtiön porrashuone edustaa 1930-40-lukua, ei moderni rosterihissi välttämättä istu ympäristöön. Toki kaikki työt tehdään aina asiakkaiden toiveiden mukaan, mutta haluamme kunnioittaa mahdollisuuksien mukaan aina vanhaa. Siksi teemme aina ehdotuksen hissin ulkonäöstä talon tyyliä ja aikakautta kunnioittaen.

Ryhäsen mukaan peruskorjaus vaikuttaa myös käyttäjien ja asentajien turvallisuuteen. – Hissin käyttöturvallisuutta voidaan parantaa merkittävästi uusimalla hissin sähköinen ohjausjärjestelmä sekä nostokoneisto köysineen. Hyvin suunnitellussa modernisaatiossa hissin käyttöturvallisuus ja -mukavuus paranevat merkittävästi: kun hissin pysähtymistarkkuus paranee, vähenevät myös kompastumisriskit.

Rahoitusvaihtoehto alentaa investointikynnystä

Espoon Hissi tarjoaa hissin peruskorjauksiin rahoitusvaihtoehdon taloyhtiöille. – Näin peruskorjauksen voi toteuttaa täysin ilman käsirahaa seitsemän vuoden maksuajalla. Sopimus sisältää myös sopimuskauden kestävät täyshuollot, joten taloyhtiön käyttökustannukset on helppo budjetoida. Tulemme mielellämme kertomaan tästä vaihtoehdosta taloyhtiön yhtiökokoukseen.