Ekmanin remontti ja maalaus Oy tarjoaa remontti- ja talonmiespalveluita kolmen vuosikymmenen kokemuksella.

Etelä-Helsingin kunnostaja

www.ekmanoy.com

 

Helsingin arvoasuntojen omistajat vaativat remonteiltaan tarkkuutta.

Kolmen vuosikymmenen kokemuksella remontti- ja talonmiespalveluita tarjoava Ekmanin remontti ja maalaus Oy on tuttu yritys monelle eteläisen Helsingin asukkaalle. – Vaimoni vitsailee usein Bulevardin toimivan ydinalueemme rajana, mutta kyllä me menemme välillä sen toisellekin puolelle, naurahtaa yrityksen perustaja Lars Ekman.

Ekman on halunnut pitää yrityksensä palvelutarjonnan mahdollisimman laajana, sillä vaihtelevien tehtävien ja uusien haasteiden myötä myös oma mielenkiinto työhön säilyy tasaisena. – Teemme oikeastaan ihan mitä asiakas vain haluaa aina taulujen asennuksista laajoihin huoneistoremontteihin. Pikkuhommillekin on tällä alueella tarvetta koko ajan, joten yksi on periaatteessa keskittynyt pelkästään niihin, Ekman sanoo.

Alueella satsataan asumiseen

Etelä-Helsingin asunnot ovat kaupungin kalliimpia, mutta toisaalta alueen asukkailta löytyy myös maksukykyä satsata niihin. – Täällä tehdään aika laajojakin remontteja, siirrellään huoneiden paikkoja ja panostetaan nykyaikaiseen tekniikkaan. Ihmiset haluavat tehdä kodeistaan oman näköisiään, ja tuoreen omistajan toimesta hiljattainkin remontoitu asunto saatetaan laittaa täysin uusiksi, Ekman kertoo. Myös työjäljestä ollaan tarkkoja. – Asiakkaat osoittavat kiinnostuksensa remonttia ja sen lopputulosta kohtaan osallistumalla suunnitteluun, seuraamalla työn etenemistä ja olemalla muutenkin aktiivisesti mukana projektissa.

Ekmanin remontti ja maalaus Oy on tehnyt töitä monille erilaisille tilaajille presidenttiä myöten. Yritys palvelee jokaista asiakastaan kuitenkin samalla tarkkuudella ja ystävällisellä asenteella, sillä korkeassakin asemassa oleva henkilö on Ekmanin mukaan aina ihminen muiden joukossa.

Pitkä kokemus arvoasunnoista

Asukkaiden ohella myös alueen asunnot asettavat remontoijalle omat vaatimuksensa. Monet Etelä-Helsingin talot on rakennettu aivan 1900-luvun alussa ja niiden arkkitehtoninen arvo on siten huomattava. Ekmanin remontti ja maalaus Oy:n käsissä arvokkaat talovanhukset korjataan kuitenkin niiden ansaitsemalla tarkkuudella. – Vanhat kiinteistöt ovat paljon työläämpiä korjattavia kuin uudet. Remontoidessa täytyy ymmärtää miten vanha talo toimii ja mitä materiaaleja siellä voi käyttää. Monesti pelkästään jo seinien sisäpinnat saattavat olla niin hauraita, että rappaukset tulevat hetkessä alas ellei niitä osaa käsitellä oikein, Ekman tietää.