rp elementti

Etusijalla asiakkaat

Kattotuoleja 25 vuoden kokemuksella valmistavassa RP-Elementti Oy:ssä asiat etenevät asiakkaiden ehdoilla. Nykyään jokainen kattotuoli valmistuu aina asiakkaan toiveiden mukaisena yksilöllisenä mittatilaustyönä. Yrityksen pienen ja siksi joustavan henkilökunnan ansiosta tilauksiin voidaan reagoida hyvinkin nopeasti, mutta vastaavasti myös valmiin kattotuolin toimittamisesta asiakkaalle voidaan neuvotella tilanteen mukaan: – Pyrimme tuomaan tavaran tontille aina vasta silloin, kun se asiakkaalle parhaiten sopii, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Jouni Rupponen.

Yksityiset rakentajat ovat RP-Elementti Oy:n pääasiallista asiakaskuntaa, mutta mukaan mahtuu myös rakennusliikkeitä, rautakauppoja sekä talotehtaista Teijo Talot Oy, joka luottaa paikalliseen osaamiseen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Somerolla, ja näppäränkokoisessa hallissa lujuusluokitellusta kuusipuusta syntyy jopa 18 metrin mittaisia kattotuoleja. Henkilökunta on äärimmäisen ammattitaitoista, joten yrityksen työntekijöillä ei mene sormi suuhun edes erikoisempien projektien tullessa vastaan.

Suurempien, eli yli 10 metristen kattotuolien kuljetuksen yritys on ulkoistanut ulkopuoliselle rahtarille, joka toimittaa valmiita tuotteita tehtaan lähiseudulle noin 100 km säteellä, mutta myös Kehä 3:n sisäpuolelle, jonne on viime aikoina muodostunut yksi RP-Elementti Oy:n tärkeimmistä markkina-alueista. – Siellä rakennustoiminta on vilkkaampaa kuin Varsinais-Suomessa. Rahtikustannuksetkaan eivät ehdi kasvaa liian suuriksi, jos samalla kertaa saadaan toimitettua useampi tilaus.