GP_asennus_solid_house_300_CMYK

Haasteet pitävät virkeänä

Yli 30 vuoden kokemuksella metalli- ja puutöitä julkiselle puolelle tekevä GP-Asennuspalvelu Oy on tottunut vaihteleviin projekteihin. Vaikka asiakkaat pääasiassa tietävätkin mitä haluavat, jokainen tuote tehdään Turun verstaalla mittatilaustyönä ja asennetaan paikan päällä kohteessa. Kohteiden vaihtelevuus on aina ollut yrittäjä Olavi Kakon mieleen. – Olemme olleet jopa kirkossa asentamassa. Myös Tallinnan hotelli Olympia on jäänyt lähtemättömästi mieleen. Ensin mentiin paikan päälle, sitten verstaalle tekemään tuotteet ja takaisin Tallinnaan asennushommiin, Kakko nauraa.

Tällä hetkellä toiminta on keskittynyt Suomeen. Yritystä työllistävät eniten kahviloiden ja ravintoloiden saneeraukset. Hesburgerit ympäri Suomen ovat saaneet uuden ilmeen yrityksen kestävillä kalusteilla. Kilpailijoistaan yritys erottuu monipuolisuudellaan ja materiaalintuntemuksellaan. Kun kaikki metalli- ja puutöitä myöten tehdään samalla verstaalla, materiaalit sopivat paremmin yhteen ja lopputulos on mieluinen. Myös asennukset hoituvat näppärästi. – Paras mahdollinen lopputulos saadaan, kun tuotteen asentaa sama henkilö joka sen on tehnytkin, Kakko kertoo.
Minne ikinä Kakko meneekin, hän pitää silmät auki uusien ideoiden varalta. – Uusien materiaalien kanssa täytyy olla hereillä kokoajan. Ne täytyy ottaa käyttöön saman tien jos joku vinkkaa tai jos itse näkee maailmalla, Kakko naurahtaa. Kakko toivottaa lukijoille hyvää kevättä, ja muistuttaa että haasteet pitävät virkeänä. – Mitä haastavammasta projektista on kyse, sitä mielekkäämmin lähdemme mukaan!