kp-tiimi_3solid_house

Haasteita otetaan vastaan

Tutustu yritykseen www.kptiimi.fi

Yrittäjä-parivaljakko Nico Aholla ja Antti Aaltosella ei mene sormi suuhun vaikeissakaan projekteissa. Heidän omistamansa ilmastointi, putki sekä rakennusalan yritys KP Tiimi Oy on ollut mukana monenlaisissa projekteissa, mutta ”Aussie Bar-projekti” on jäänyt lähtemättömästi yrittäjien mieliin. Ravintolalaivan purku aiheutti paljon päänvaivaa ja suunnittelutyötä tehtiin kauan. Muutaman vastoinkäymisen jälkeen onnistunut projekti saatiin kuitenkin nopeasti päätökseen. – Moni taho asetti projektille ehtoja ja jouduimme pitkään miettimään kuinka purku toteutetaan. Rakastamme haasteita ja olemme sitä mieltä, että riskejä on otettava, Aho ja Aaltonen kertovat.

Ravintolat ovat yrityksen suuria työllistäjiä, mutta myös taloyhtiöt ja muut yritykset arvostavat KP Tiimin laajaa osaamisaluetta. Yhdeksän työntekijän joukosta löytyy erikoisosaamista jokaiselle alalle. Ahon ja Aaltosen mukaan ihmiset tietävät tarkkaan mitä remontiltaan haluavat. Suunnittelupalvelulle ei siis pahemmin ole ollut käyttöä, mutta sekin tarvittaessa onnistuu. Laajan yhteistyöverkoston ansiosta yrityksellä on tahoja joita suositella, jos jokin työ ei syystä tai toisesta onnistu.

Saneerauskohteet ovat haastavuutensa ja yllättävyytensä takia yrittäjille mieluisia. – Ikinä ei tiedä mitä tulee vastaan. Vesivahingot ja viemäriongelmat ovat tavallisia, olemme tehneet kylpyhuoneremontteja myös uusimpiin taloihin. Tänä päivänä jäädään liiaksi miettimään onko jokin normaalia vai ei. Ottakaa heti yhteyttä, jos jotain tavallisuudesta poikkeavaa näkyy. Otamme haasteen kuin haasteen vastaan!