Rakennus_lalla_solid_house_300_CMYK

Hallirakennelmien edelläkävijä

Jari Lalla on isänsä opista ryhtynyt rakennusalalle, joten kirvesmiehen työt olivat jo aikaisin nuoren miehen hallussa. Lalla koki lopulta olevansa valmis yrittäjäksi, ja on vuodesta 1991 palvellut yrityksiä, kaupunkeja ja kuntia toimitilojen saneerauksissa ja uudisrakentamisessa. Lallan mukaan keskittyminen omaan erikoisosaamiseen on suuri vahvuus, ja rakentamisessa pyrkimyksenä on aina tehdä laadukasta työtä sekä saada hyvää mainetta ja palautetta.

– Olemme ylpeitä siitä, että olemme tehneet ison koulun Laitilaan, ja vielä 50 vuoden päästä sitä ihastellaan ja ihmetellään kuka sen on rakentanut.

Vuosien aikana on tullut monenlaista projektia vastaan, mutta Rakennus-Lallan historian suurin yksittäinen työ on Kappelimäen koulun rakentaminen. – Olemme ylpeitä siitä, että olemme tehneet ison koulun Laitilaan, ja vielä 50 vuoden päästä sitä ihastellaan ja ihmetellään kuka sen on rakentanut, Lalla kertoo. Referenssilistalle mahtuu myös Laitilan virvoitusjuomatehdas sekä As Oy Kalannin Pruukinpuisto.
Yrityksellä on kokemusta kymmenien hallien rakentamisesta, ja uusin projekti pohjautuu juuri tähän osaamiseen. – Pari vuotta sitten heräsi idea halliosakkeista, jotka tukisivat pienyrityksiä ja tavaransäilyttäjiä. Rakennamme hallin, jossa on 50 neliön osakkeita, joita saa ostaa meiltä. Suunnitelmamme on otettu erittäin hyvin vastaan, tällaiselle on ollut tilausta Uudessakaupungissa, Lalla kertoo. Kysyntä talliosakkeista on jo nyt ylittänyt hänen odotuksensa, ja projekti on määrä aloittaa maaliskuussa.