turunmaalampo

”Hanki energiatehokas lämmitysjärjestelmä heti!”

Maalämpöalalla vallitsee käsitys tietyistä sesongeista, jolloin lämpöjärjestelmä voidaan asentaa. Työ onnistuu alan ammattilaisten mukaan yhtälailla talvellakin, jolloin asiakas voi hyötyä sesongin ulkoisista bonuksista.

Juha-Matti Jokinen tutustui saksalaiseen Stiebel Eltron -merkkiin toimiessaan maalämmön parissa. Hän vakuuttui saman tien ja uskoi tuotteiden olevan markkinoiden laadukkaimmat. Kyseisen valmistajan tuotteita ei kuitenkaan vielä edustettu Turun alueella ja näin Jokinen yhdessä veljensä kanssa otti yhteyttä Stiebel Eltronin maahantuontiin. Jokiset pääsivät yhteisymmärrykseen maahantuojan kanssa ja tie on tähän asti ollut kannattava.
Turun Maalämpö Oy myy ja markkinoi maalämpö-, ilmalämpö- sekä ilmavesilämpöpumppuja. Lisäksi yritys tarjoaa enenevissä määrin muita saneeraustöitä, kuten patteriremontteja ja muuta huoltotoimintaa. Keski-Euroopan markkinajohtaja STIEBEL ELTRON toimii Mäntsälässä jossa tytäryhtiö sijaitsee. Tuotteita myyvät tehtaan kouluttamat luotettavat paikalliskumppanit. Jokisen mukaan laatu pysyy käsissä hyvän jälleenmyyntiverkoston avulla.

turunmaalampo2Miksi maalämpö on hyvä valinta?

Vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä. – Halvemmalla energiaa ei saa. Postiluukusta tuleva lasku on huomattavasti pienempi, joten suosittelen kaikille energiatehokasta lämmitysjärjestelmää. Jokinen kertoo taloyhtiöiden ja isojen liikekeskuksien siirtyneen maalämpöön suurella kasvulla. – Maalämpöala on kasvanut kymmeniä prosentteja, mikä on näkynyt toiminnassamme.
Erinomaisten tuotteiden lisäksi yrityksen asiakaspalvelu on huippuluokkaa. – Palvelemme nimenomaan ihmisiä. Emme tunne virka-aikaa vaan palvelemme asiakkaita myös iltaisin. Markkinatutkimuksien mukaan asiakkaat mieltävät Turun Maalämmön yritykseksi, joka myy energiatehokkuutta ja laatua oikeaan hintaan. Ammattimainen henkilökunta opastaa asiakkaita lämmitystuotteen käytössä ja käyvät tarkastuskäynneillä. – Olemme erittäin tarkkoja laadukkaasta palvelusta.
Taloyhtiöissä Aurassa Turun Maalämpö Oy teki suuremman luokan lämmitysremontin (vuonna 2013). Taloyhtiöihin porattiin yhteensä n. Viisi kilometriä lämpökaivoja ja asennettiin isompia maalämpöpumppuja yhteensä n. 250 kW. Työ suoriutui hyvin ja vuoden käytön jälkeen taloyhtiöiden entinen kustannus öljyllä lämmitettynä n. 100.000€ on pudonnut maalämmöllä n 25.000 euroon. Tällaisiin suorituksiin pääsee hyvällä suunnittelulla ja loistavilla laitteilla! Jokinen arvioi, että takaisinmaksuaika investoinnille on n. Viisi vuotta.