masku_service_solid_house_300_CMYK

Helpotusta kiinteistönhoitoon

Kiinteistönhoitoon liittyy paljon sellaisia asioita, joita tavallinen ihminen ei välttämättä tiedä tai muista tehdä. Varsinkin jos kiinteistön omistaminen ei ole omistajan pääleipälaji vaan hänellä on muuta tuotantoa pyöritettävänä, kiinteistönhoitoon on hyvä hakea apua ulkopuolelta. Kun ammattilainen hoitaa talotekniikan ja piha-alueiden huollot sekä siivoukset, aikaa ja energiaa jää oman liiketilan tai varaston pyörittämiseen. – Helpointa on hankkia kaikki palvelut yhdestä paikasta. Elämä helpottuu kun ei tarvitse itse huolehtia hoitamattomista asioista. Eikä avaimet käteen -periaate ole välttämättä kallein vaihtoehto, yrittäjä Pekka Salonen muistuttaa.

– Helpointa on hankkia kaikki palvelut yhdestä paikasta. Elämä helpottuu kun ei tarvitse itse huolehtia hoitamattomista asioista.

Liikekiinteistöjen huoltoon ja kunnossapitoon erikoistuneen Masku Service Oy:n referenssit ovat vakuuttavia. Yritys hoitaa mm. Maskun kalustetalon ja sen hallinnoimat kiinteistöyhtiöt. Tietotekniikan ansiosta yritys pystyy huoltamaan kiinteistöjä ympäri Suomen. Suurin haaste alalla on Salosen mukaan erottautua osaavista kilpailijoista. Masku Servicellä on kuitenkin etunaan pitkä kokemus ja kattavat palvelut. Yritys pyrkii helpottamaan liiketilan omistajien ja käyttäjien taakkaa. Palveluiden kattavuuteen on pyritty ydinpalveluiden ympärille rakennetuilla lisäpalveluilla. Masku Service hoitaa sujuvasti esimerkiksi asiakkaidensa liiketilojen muokkaukset. Kun asialla on ammattilainen, ei liiketoimintaa tarvitse töiden ajaksi katkaista. Salonen tietää, että hyväksi havaittua huoltoyhtiötä harvoin halutaan vaihtaa. – Pitkän asiakassuhteen salaisuus on luottamus.