kaiku_solidhouse_300_CMYK

Henkilöstöpalveluyritys vannoo keskinäisen luottamuksen nimeen

Lisätietoja yrityksestä: www.kaikuhr.fi

Erityisesti henkilöstövuokraukseen, rekrytointiin ja ulkoistamispalveluihin keskittynyt Kaiku HR Oy on konserniyritys, jolla on toimistot Raumalla, Turussa, Tampereella ja Vantaalla. Kaksi vuotta vanhan yrityksen listoilla on jo reilu 250 työntekijää, joita kaikulaiset välittävät mm. teollisuuden, rakentamisen, tuotannon ja logistiikan/varaston tehtäviin sekä kasvavassa määrin eri toimihenkilötehtäviin.

Yritykset hyödyntävät vuokratyövoimaa koko ajan enemmän, sillä se on helppo ja vaivaton tapa löytää ammattitaitoisia tekijöitä vaihteleviin työtehtäviin, sesonkiluontoista työtä unohtamatta. Vuokratyösuhteet johtavat yhä useammin vakituisiin työsuhteisiin eli vuokraa käytetään yhä enemmissä määrin rekrytointikanavana. – Se on alalla selkeä muutos, kuten myös vuokratyöntekijöiden kasvanut koulutustausta. Omistakin riveistämme löytyy henkilöitä diplomi-insinööristä alaspäin, vahvistaa Kaiku HR Oy:n myyntijohtaja Teemu Vihervä.

Ensimmäisen kokonaisen tilikautensa jälkeen Kaiku HR Oy ylsi peräti 7 milj. euron liikevaihtoon. – Teemme työtä nöyrällä mielellä ja täydellä antaumuksella. Keskinäinen luottamus asiakkaan, työntekijän ja meidän välillä on yksi määräävimmistä arvoistamme, arvioi toimitusjohtaja Tuija Tuomola menestyksen taustatekijöitä. – Moni yritys lähtee hakemaan kiireellä uusia asiakkaita unohtaen vanhat hyvät asiakassuhteet. Me pyrimme pitämään hyvää huolta jo olemassa olevista asiakkaistamme ja kasvamme maltillisesti niin että pystymme täyttämään asiakkaan/työntekijän toiveet parhaalla mahdollisella tavalla, Tuomola jatkaa.

Kasvua ja laajemmalle alueelle levittäytymistä tavoitteleva Kaiku HR Oy ei rajoitu toiminnassaan vain henkilöstövuokraukseen, vaan tarjoaa asiakkailleen myös hitsauksen laadunhallintaan liittyviä asiantuntijapalveluita. – Meiltä saa apua esimerkiksi hitsauksen koordinointiin, jonka monet metallialan yritykset haluavat ulkoistaa. Lisäksi hoidamme hitsaukseen liittyvät henkilö- ja menetelmäpätevöinnit sekä alaan liittyviä koulutuksia vinkkaa osa-alueesta vastaava Hannu Kesäläinen.