Haaslahti_solid_house

Hissiin kannattaa sijoittaa

Tutustu yritykseen www.rthl.fi

Suomi on täynnä vanhoja kerrostaloja, joihin hissi voitaisiin asentaa helposti myös jälkikäteen. Porilainen yritys tarjoaa siihen nopean ja kustannustehokkaan tavan. 

Kysymys hissin rakentamisesta on ajankohtainen monessa taloyhtiössä. Vaikka sijoitus on suuri, nostaa hissi kerrostaloasunnon arvoa, parantaa sen haluttavuutta markkinoilla sekä lisää asumismukavuutta ja esteettömyyttä. – Myös vanhukset pystyvät asumaan kauemmin kotona hissin ansiosta, siksi valtiokin tukee usein sen hankintaa, kertoo Mikko Haaslahti Rakennus ja Tekniikka Haaslahti Oy:stä. Yritys on erikoistunut jälkiasennushissien toimittamiseen yhteistyössä Kone Hissit Oy:n kanssa, ja menestyksekkäästi suoritettuja projekteja onkin ehtinyt kertyä jo noin 100 ympäri Suomen.

Räätälöityjä ratkaisuja

Kun taloyhtiö päättää investoida hissiin, on asiantuntevaa apua tarjolla projektin alusta loppuun saakka. Rakennus ja Tekniikka Haaslahti on mukana kaupantekovaiheesta lähtien, osallistuu suunnitteluun ja esittää erilaisia ratkaisuja. – Suunnittelu ja projektin hallinta näyttelevät isoa roolia kun työskennellään asutussa ympäristössä, Haaslahti kertoo. Jälkiasennushissi vaatii usein rajujakin rakenteellisia muutoksia porrashuoneisiin, mutta jokaiseen kohteeseen löytyy lopulta paras mahdollinen räätälöity ratkaisu. Hissille raivataan tilaa muuttamalla porrasratkaisua tai sijoittamalla joko hissikuilu tai porrashuone talon ulkopuolelle.

Hissikuilut ja porrasratkaisut voidaan valmistaa tarkoin mitatuiksi komponenteiksi jo tehtaalla, jolloin asennus paikan päällä onnistuu parhaimmillaan jopa kuudessa tunnissa.

Kilpailu pitää vireänä

Rakennus ja Tekniikka Haaslahdessa kilpailu koetaan pelkästään etuna. – Sen ansiosta olemme joutuneet kehittämään menetelmiämme tehokkaammiksi, nopeammiksi ja taloudellisemmiksi, Haaslahti kertoo.

Myös aiemmista projekteista saatu positiivinen palaute kannustaa yrittämään entistä enemmän. 20-vuotis juhlavuottaan viettävässä yrityksessä uskotaankin, että heidän kaltaiselleen kasvavalle, laadukkaalle ja innovatiiviselle firmalle riittää töitä myös tulevaisuudessa.