Huoltotöitä ja linjasaneerauksia vankalla kokemuksella

turunseudunpoltinjanlviTurun seudun poltin- ja LVI-huolto Oy:n juuret juontavat aina 1960-luvulle saakka ja yritys on ollut Aaltosen suvun omistuksessa alusta alkaen. Tällä hetkellä yrityksen toiminnassa ovat mukana veljekset Tero ja Marko Aaltonen työntekijöineen. Työporukasta noin puolet keskittyy huoltotöihin, puolet suurempien linjasaneerauksien hoitoon. Asiakkaille on tarjolla laaja määrä palveluita aina keittiöhanan vaihdosta laajempiin putkiremontteihin saakka ja isoimmat urakat työllistävät parhaimmillaan 10–15 ammattilaista kerralla. Yrityksen kohderyhmänä ovat etenkin isännöintitoimistot ja taloyhtiöt, mutta myös yksityisasiakkaat.

Kilpailun ollessa nykyään kovaa pärjää Turun seudun poltin- ja LVI-huolto Oy paikallisuutensa ja vankan kokemuksensa ansioista. Alalla on toimittu jo pitkään saman porukan voimin, hyväkasi havaitut aliurakoitsijat ovat tulleet tutuiksi ja luottamus asiakkaisiin rakentunut vuosien myötä. Yritys tähtää toiminnassaan aina laatuun ja asiakasta palvellaan viimeiseen saakka. – Vaikka rahakin ratkaisee, hakevat tilaajat nykypäivänä ennen kaikkea luotettavuutta, pääurakoinnista vastaava Tero Aaltonen tietää.

Yrityksessä uskotaan alan tulevaisuuteen, sillä työtä Turun seudulla kyllä riittäisi. Esimerkiksi useat keskusta-alueen talot tarvitsevat jo monenlaista remonttia. Tällä hetkellä linjasaneeraukset ovat ajankohtaisimpia 1960-luvulla rakennetuissa taloissa. Aaltosen mukaan trendinä on tehdä kevyempiä vesijohtosaneerauksia, mutta hän itse kannattaa edelleen perinteisiä linjasaneerauksia, jolloin kylpyhuoneiden laatoituksen myötä myös vesieristykset tulevat varmasti kuntoon. Putkiremonttiin kannattaa sijoittaa, sillä vanhat talot kaipaavat jo auttamatta päivitystä ja parin kuukauden työn jälkeen kaikki on taas uutta. – Eikä putkiremonttia kannata turhaan pelätä. Osaamista Turun alueelta kyllä löytyy ja toimijat tietävät, miten hommat tulee hoitaa. Linjasaneeraus ei ole niin suuri mörkö, kuin usein koetaan.

turunseudunpoltinjalvi2