linnatuli

Hyöty ennen ulkonäköä

Varaava tulisija on kuluttajan suosiossa sen tuottaman pitkäaikaisen lämmön takia, samalla kun se luo tunnelmaa kodissa ja on näyttävä sisustuselementti. Takka on usein keskeisellä paikalla olohuoneessa, ja siksi on tärkeää että se miellyttää silmää. Linnatuli Oy tekee tulisijoja asiakkaiden mielen mukaan tarjoamalla erilaisia pintavaihtoehtoja laatasta laastipintaan ja kiveen. Tällä hetkellä suositaan erityisesti vaaleaa, selkeää linjaa sekä isoa lasipintaa, joka paljastaa tulen.

Takan ulkonäkö tulee kuitenkin toisella sijalla hyödyn jälkeen; Yrittäjä Ville Seppälä kertoo takan käytön lisääntyneen, sillä se on edullinen lämmitysmuoto. – Energian hinta ja määräykset ajavat siihen, että uusiutuvaa energiaa suositaan enenevissä määrin. Polttopuun saaminen on myös helppoa ja edullista, moni voi jopa hakea sitä suoraan omasta metsästä.

Neljän veljeksen omistama yritys valmistaa kotimaisia tulisijoja pitkällä kokemuksella ja vahvalla osaamisella. Valmistus tapahtuu tehtailla Liedossa ja Paimiossa, mutta tuotteet ovat saatavilla valtakunnallisesti niin jälleenmyyjiltä kuin yrityksen omista liikkeistä Turussa, Vantaalla ja Ylöjärvellä. Koko työ myydään alusta loppuun valmistuksesta asennukseen. Tulisijamalleja voidaan helposti muokata asiakkaan maun mukaan ja takka valmistetaan laadukkaasti, joustavasti sekä luvatussa ajassa. – Haluamme, että asiakas voi nauttia omannäköisestä tuotteesta, joka tuo lämpöä ja on kaunis.