Hyvä isännöinti ja kiinteistöhuolto on asennekysymys

Suikkilan Lämpö on aluehuoltoyhtiö, joka tarjoaa isännöintiä, kiinteistöhuoltoa, siivouspalvelua ja lämmönjakelua taloyhtiöille viihtyisässä Suikkilassa. Yritys on 34 taloyhtiön omistuksessa ja palvelee niiden asukkaita kaikessa, mitä he tarvitsevat.

Verrattuna perinteiseen isännöinti- ja kiinteistöhuoltopalveluun Suikkilan Lämmön etu on se, että huoltomiehet aina liikkuvat kohteidensa lähistöllä ja pääsevät asiakkaan soittaessa viidessä minuutissa paikan päälle. – Pidämme aina huolta siitä, että meillä on aikaa ihmisille, sillä heitä vartenhan me tätä teemme. Huoltomiehemme ovat myös erittäin pidettyjä asukkaiden keskuudessa, joten asukkailla ei ole kynnystä ottaa yhteyttä heihin, kertoo Heikki Heikkilä.

Yrityksen ripeys ja joustavuus sekä kyky reagoida nopeasti asukkaiden tilanteisiin on miellyttänyt taloyhtiöitä. – Mielestäni se on myös asennekysymys, sillä jokaisella pitäisi olla valmiudet palvella ja ottaa huomioon asukkaiden tarpeet. Meillä työntekijät viihtyvät työssään, tuntevat kohteensa hyvin ja pitävät hyvin hoidetut kiinteistöt kunnia-asianaan.