iv peltiluuri

Hyvä sisäilma on elämänlaatukysymys

Peltiseppä ja ilmastoinnin ammattilainen varmistaa, että kattosi suojaa sinua asianmukaisella tavalla ja että hengittämäsi ilma on sitä parasta. IV-Pelti Luuri yhdistää peltisepän taidot ja ilmastointiosaamisen vastatakseen asiakkaiden kysyntään sekä parantaakseen asuin- ja työympäristöä.

IV-Pelti Luuri on vuodesta 1983 toiminut pelti- ja ilmastointialan yritys, jonka perusti Jorma Luuri. Perheyritys on vahva palveluntarjoaja ja pellin valmistaja koko Etelä-Suomessa, palvellen niin alihankkijana isoille rakennusliikkeille kuin pääurakoitsijana yksityisasiakkaille. Yritys koki sukupolvenvaihdoksen vuonna 2012, ja nykyisin yrityksestä vetovastuun kantavat Luurin lapset. Teemu Luuri ja Laura Mäkilä kasvoivat luontevasti alalle, joka on erityinen ja harvojen osaajien käsissä.

Kotitekoista peltiä

IV-Pelti Luuri palvelee kaikissa peltiin liittyvissä asioissa ja sen palvelupaletti kattaa paljon, kuten katot ja erityispeltisepän työt oman tehtaan tuotteista. Jorma Luuri kertoo yrityksen parhaimmillaan asentaneen yhteensä 50 kilometrin edestä rännejä yhden vuoden aikana.

Hyvin hoidettu katto ei vuoda, eikä aiheuta muitakaan vahinkoja. IV-Pelti Luurilta saat laadukkaan katon pään päälle ja hyviä huoltovinkkejä. Oma kattopeltivalmistus takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen, joka sopii juuri sinun kohteeseesi. Lisäksi yritys toimittaa tarvittavat kattoturvatuotteet.

Hyvä ilmastointi on äärimmäisen tärkeää

Luotettavaa ilmastointitoimittajaa etsivän yrityksen tai henkilön kannattaa kääntyä Luurien puoleen. Heillä on osaamista ilmastoinnin kokonaisosa-alueesta, joka itse asiassa on ratkaiseva niin sinulle kuin kiinteistöllesi ja lompakollesi. Allergiat ja päänsäryt voivat usein johtua huonosta ilmastoinnista sisätiloissa, mutta IV-Pelti Luuri tekee ahkerasti töitä, jotta sisäympäristö niin kodeissa kuin toimistoissa paranisivat.

Monet äskettäin rakennetut kiinteistöt täyttävät ilmastoinnin minimivaatimukset, mutta heti ensimmäisestä päivästä ilmanlaatu heikkenee. Ihmiset ajattelevat harvemmin ilmastointijärjestelmän huoltoa ja ylläpitoa, joka voi käsittää pelkän suodattimen vaihdon. Myös pienemmät ylläpitotoimenpiteet ovat tärkeitä ilmastoinnin toiminnan kannalta. Siksi Luurit tarjoavat ilmanvaihdon huoltosopimuksia, jotka sisältävät asianmukaisen huollon kaksi kertaa vuodessa. Toimiva ilmastointi takaa hyvän sisäilman, joka todellakin vaikuttaa elämänlaatuun.