Simeri Oy on henkilönostimien, putoamissuojajärjestelmien, kanavanostimien ja minikurottajien asiantuntija.

Hyvä suunnittelu tuo turvallisuutta

Reilut kaksikymmentä vuotta toiminut Simeri Oy on henkilönostimien, putoamissuojajärjestelmien, kanavanostimien ja minikurottajien asiantuntija. Myyntiin ja tarkastuksiin erikoistunut Simeri Oy on turvallisen työskentelyn ja hyvän suunnittelun puolestapuhuja. Olipa kyseessä minkälainen hanke tahansa, avaimet sen onnistumiseen löytyvät hyvästä valmistautumisesta ja suunnittelusta. Asiaa tuntemattoman on hyvä valmistella huolella henkilönostimen hankintaa. Ammattilainen osaa suositella sopivaa nostinta jo lyhyen tarvekartoituksen jälkeen. − Myös putoamissuojien kanssa on tärkeää löytää oikea tuote oikeaan kohteeseen. Minkälainen on kiinnitys? Vaijerit vai kiskot? Monelleko henkilölle? Siksi käymme paikan päällä kohteessa tutustumassa, kertoo toimitusjohtaja Pekka Kolehmainen. Perusteellisen tarvekartoituksen ja suunnittelun lisäksi laitteet myös asennetaan paikalleen kohteessa.

Simeri Oy edustaa putoamissuojajärjestelmissä Innotechiä, kanavanostimissa edustuksessa on Sumner ja minikurottajissa Ausa. Henkilönostinpuolella yritys ei ole merkkiuskollinen, vaan asiakkaalle toimitetaan sopivin nostin toiveiden mukaan joko uutena tai käytettynä. Yritys saneeraa käytetyt nostimet huippukuntoon ja myöntää niille kuuden kuukauden takuun.

– Lisäksi suoritamme asiakkaiden henkilönostimille määräaikais- eli vuositarkastuksia sekä kymmenen vuoden välein tehtäviä tarkastuksia. Usealta työntekijältämme löytyy tarkastaja-sertifikaatit, Kolehmainen kertoo.

Yrityksellä on toimipisteet Vantaalla, Tervakoskella, Porissa, Tampereella, Oulussa sekä Virossa tytäryhtiöllä. Pääkaupunkiseudulla henkilönostinten liikkuva huoltopäivystys on auki vuorokauden ympäri.